recenze

War On Folvos

War On Folvos

Jste dobří stratégové a víte si v každé situaci rady? A co když z vězení utečou nebezpeční bandité a vrazi, kteří se sešikují proti vám? Najdete je v rozsáhlé poušti a zvládnete je zneškodnit? Kde je jejich velitel a kam až vás hra zavede?
Kromě dialogů, z nichž se dozvíte, oč vlastně jde, vás na začátku hry čeká skupinka vašich zbraní – tedy vozidel, kterými disponujete v boji proti zločincům. Shora dostáváte informace, jimiž se můžete, ale také nemusíte řídit. Úkolem je vypátrat všechny bandity v terénu a pobít je. Jaké vozítko si k tomu vyberete, je jenom na vás. Ovšem každé z nich je jinak odolné proti nepřátelským střelám, proto zvažte dobře, jak si budete počínat. I nepřátelé totiž mají své zbraně a občas budete mít pocit, že jsou mnohem silnější než ty vaše. Platí, že dva tahy jsou určeny vám a další pak nepříteli. Vůbec nezáleží na tom, zda pojedete po cestě nebo horami, můžete na něj narazit kdekoliv. Rozhodnete-li se uprostřed akce vycouvat, je velmi pravděpodobné, že vás nepřátelé nepustí a vozidlo ztratíte. Mnohdy je výhodnější rvát se do posledního dechu – aspoň nepřítele oslabíte. Druhým strategickým úkolem bude ubránit výchozí základnu, kam by se bandité neměli v žádném případě dostat. Hra je rozdělená do levelů s tím, že obtížnost velmi rychle narůstá. Nepočítejte s tím, že byste hlavu gangu dopadli hned. To nejlepší nakonec, a tak si užijete spoustu dobrodružství. Víc už raději neprozradím. Vyzkoušejte sami!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Kalousek100

Kalousek100 | 31.05.20 v 05:52

Dobrá hra

milasss | 02.06.11 v 05:10

Autorka zjevně neví, co to je realtimová strategie, když to mezi ně zařadila, já nevím jak ostatní, ale já hrál na tahy. Krom toho hw nároky, které jsou zde napsané mě připadají přehnané, podle MyPlayCity stačí jen 256 MB Ram a 600 Mhz procesor. A poslední informace je to, že ve hře jde hrát za obě strany!!


galerie

War On Folvos War On Folvos War On Folvos War On Folvos War On Folvos

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce