recenze

The Strategist

The Strategist

Zajímavá tahová strategie! Vžijte se do role hlavního stratéga vaší armády! Veďte svou armádu do války a dotáhněte ji do vítězného konce. Komu se líbí tento styl her, určitě by měl zkusit tento zdařilý kousek.
Tato hra vznikla u lidí, kteří si nechají říkat Oxeye Game Studio. Jedná se o tahovou strategii, ve které se postavíte do čela ozbrojené armády a snažíte se rozdrtit všechny ostatní protivníky na mapě.

Není to ovšem vůbec jednoduché, můžete si vybrat z mnoha rozličných módů hraní, ovšem všechny budou přístupné pouze, pokud si koupíte plnou verzi, jedná se totiž o další shareware hru. To neznamená, že by vám tato verze nestačila, než ji dohrajete do konce, tak určitě strávíte u počítače velmi mnoho času.

Ale teď už k samotnému příběhu. Jestliže se rozhodnete hrát kampaň, můžete očekávat poměrně velké množství úkolů, od těch nejlehčích, až po ty naprosto neproveditelné. Ze začátku půjde pouze o pár přesunů vojáčků, respektive o ovládnutí jednoho či dvou kusů území, ale postupem doby se budete setkávat s úkoly typu: znič nepřátelského stratéga. To pak začne být teprve sranda, když váš stratég musí přežít a přitom musíte útočit na nepřátelské území. Stratég je zde něco jako král v šachu, jestliže přijdete o tuto jednotku, hra automaticky padá a prohráváte. Ovšem platí to i naopak, zabijte nepřátelského stratéga a zvítězili jste, není ani nutné čistit ostatní území od nepřítele. Pokud by vám kampaň "nevoněla", je zde automatický editor náhodných map, takže se určitě nudit nebudete. Další výhodou je možnost multiplayeru na jednom PC, takže stačí pozvat kamarády a můžete se pustit do pěkné bitvy.

Gameska je celkem pěkně udělaná. Co se týče grafiky, je vidět, že se jedná o shareware produkt. Zvuky, ty zde samozřejmě jsou, dokonce je vše vyladěno pěknou hudbou, hratelnost je celkem vysoká, jestliže zapojíte hlavu, tak máte velkou šanci dohrát každou mapu do vítězného konce. Jednoduše řečeno, můžu pouze doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

aaa | 31.03.08 v 20:05

Nevite nekdo kde sehnat plnou verzi hry?

stefan | 27.10.07 v 16:42

nic


galerie

The Strategist The Strategist The Strategist The Strategist The Strategist

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce