recenze

Tank Battlefield

Tank Battlefield

Tahové strategie jsou rozhodně velmi oblíbený žánr a co teprve takové tahovky, ve kterých vedete do boje tankovou armádu! Jednu takovou vám dnes nabízíme. Vžijte se do role vůdce tankové skupiny a veďte své vojsko vstříc nepříteli!
Strategie, můj nejoblíbenější žánr her. Pokud se jedná o tahové strategie, tak se už opravdu rozplývám blahem:). A myslím si, že rozhodně nejsem jediný, kdo se cítí stejně, když pečlivě rozmýšlí každý svůj tah, ještě předtím, než klikne na ono pověstné tlačítko ,,End turn". I zde vás čeká něco podobného, tentokrát se jedná o hru z dílny d41 Games.

Ihned po startu hry se dostáváte do situace, kdy musíte řešit útok na vaši základnu. Nejde o nic těžkého, tedy pouze ze začátku. Princip hry je jednoduchý, jde pouze o to, zničit nepřátelské tanky, které se vás snaží napadnout. Hra je doprovázena jednoduchým dějem, se kterým vás seznámí před každým novým kolem jednoduché intro. Je zde několik druhů tanků, což je určitě jenom dobře, setkáte se tedy nejenom s jednoduchým tankem, ale z přepadovým tankem, nebo například s artillery. Každý tank se může v jednom kole jak pohybovat, tak útočit, vše vidíte podle kružnic, které obíhají okolo vašeho tanku. Pokud kliknete na jakýkoliv tank, tak se dozvíte nějaké základní informace o tom, kolik má HP, jak daleko dojede, nebo jak daleko dostřelí, s tím už se dá něco plánovat ne?:) Hra určitě není moc zamotaná, nebudete se topit v množství statistik, nebo různých přehledů, jedná se o tahovou strategii bez většího počtu hlášek ve hře.

Musím pochválit tvůrce za jednoduché ovládání a celkem slušnou obtížnost, ne vždy očekávejte hladké vítězství. Do bitevní vřavy nám ještě přitom hraje slušná hudba, ale akorát ten zvuk jsem zde trochu postrádal, určitě by nebylo na škodu přidat sem tam nějaký ten výbuch nebo výstřel. Jinak se jedná o pěkné dílo, takže rozhodně neváhejte a stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

dan | 17.02.08 v 14:04

jak to mám stáhnout pls?


galerie

Tank Battlefield Tank Battlefield Tank Battlefield Tank Battlefield

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce