recenze

Strategst Blastegy

Strategst Blastegy

I když je můj nejoblíbenější žánr jednoznačně adventura, nepohrdnu ani kvalitní strategií. V poslední době jsem naprosto propadl gameskám, kde je vaším úkolem sestavit vhodnout obranu a v několika levelech s ní zahnat dotěrné nepřátelé do věčných lovišť.
Proč to píši? Odpoveď je velmi jednoduchá, i dnešní Strategst Blastegy se řadí mezi tzv. „defenzovky“. Jejich základní prinicip je takový, že na vás budou nepřátelé útočit v mnoha volnách a vy je musíte všechny zlikvidovat. Nechcete-li si navíc samozřejmě přidělávat další starosti. U většiny podobných her je základním principem fakt, že máte svou pevnost a tu musíte ubránit (jak jsme tomu byli svědky například u Castle Defenderu nebo i českých Hradů).

Dnes budete mít situaci o něco lehčí, protože nebudete mít žádnou pevnost, „pouze“ se budete muset snažit, aby nepřátelé nepřekonali vaše poctivě vybudované zátarasy a nedostaly se z jedné části obrazovky na druhou. Vlastně jediné, co budete moci udělat, je umístit do cesty věže a další podpůrné jednotky a znepříjemnit oponentům život. Nebude to ale tak jednoduché, protože nepřátelé jsou velmi odolní a velmi rychle se stane, že jich bude příliš mnoho na to, abyste je dokázali zadržet jen několika věžemi. Prakticky na každém kroku tak příjde řada na všemožné upgrady a podobné vychytávky. Jedině tak dokážete být stále konkurence schopní.

Výhodou je, že titul podporuje i multiplayer, takže zábavu si můžete užít i ve více lidech. Po stránce technické nemám nejmenjších výhrad. Hra je dobře navržena a je radost jí hrát. Takže stahujte a relaxujte.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

84 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Iveta111

Iveta111 | 10.09.16 v 00:34

Dobrá hra.

ja | 11.07.08 v 11:03

vsak zadavam dobry kod a mi vzdy napise ze nespravny

VVochomurka | 09.07.08 v 19:07

Píše mi to chybu,že nejde provést operace read u nejaky pamti. Neví někdo,co s tím???


galerie

Strategst Blastegy Strategst Blastegy Strategst Blastegy Strategst Blastegy Strategst Blastegy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce