recenze

Space Monopoly

Space Monopoly

Monopoly v trošičku horším grafickém kabátku, s jistou dávkou originality, s šikovnými možnostmi investic a s nízkou velikostí souboru, to jsou Space Monopoly. Chcete-li si vyzkoušet vaše obchodní myšlení, směle do toho...
Zábavná obchodně strategická hra, která však jen sotva nadchne ty, kteří vybírají především podle grafiky. Jak možná na miniaturním obrázku vidíte, žádná pastva pro oči to rozhodně není a co si budeme nalhávat, hudbu ani zvuky zde taky těžko najdete. Ovšem na druhou stranu je to daň za to, že hra je vcelku malá, trochu na přemýšlení a rozhodně u ní nepřijdete o nervy. Princip je takový, že hrajete v podstatě sami. K dispozici máte pět možných firem, do kterých pak investujete hotovost a ony se vám na oplátku odmění dividendami za každou další obsazenou část plochy. A pochopitelně, čím větší firma (monopol), tím vyšší je cena každého podílu. Firmy se mohou vzájemně pohlcovat, přičemž obvykle dochází k dělení hodnoty podílu stávající i likvidované společnosti. S ohledem na příznivý poměr velikost programu-hratelnost nejsou Monopoly špatnou volbou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Hynek Žalčík | 09.10.02 v 18:38

Grafika u hry nenamena jeste vsechno, ovsem uznavam, ze existuje spousty Monopolu s peknou grafikou, tak proc tahovat tyto, ze..

Frenky Pohodar | 09.10.02 v 01:43

Co to je za grafiku? ja videl te obrazek a na tuhle hru z vejky se..


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce