recenze

Seven crystals of power

Seven crystals of power

Solidní hratelnost v kombinaci s přívětivým, leč poněkud zvláštím příběhem je základem pro komplexní strategickou hru, se kterou vydržíte dlouho. Pokud si tedy zvyknete na grafiku načmáranou v Malování...
Server GameDev.net uspořádal šestý ročník soutěže Four Elements, kde příspěvky zaslané do soutěže musely obsahovat čtyři věci - čísla, krystaly, exploze a poníky. Právě ti posledně jmenovaní sehráli důležitou roli v rozsáhlém příběhu, který je vám zpočátku nastíněn v delším intru.

Vaše putování vás postupně zavede do bitev proti hordám orků, nemrtvých a další havěti, které je na světě plno. Každé vítězství vás posune blíže k cíli získat všech sedm krystalů moci a s jejich pomocí porazit orky. Jak se vlastně bude válčit? Máme rovinu, dvě základny s určitým počtem životů a pár jednotek, které musíme zběsile vyrábět a posílat do útoku za cílem zničení nepřátelské báze. Suroviny vám přibývají samy, sebráním krystalů můžete ekonomický oběh urychlit. K dispozici máte i kouzla, které dokážou pěkně zamotat i s jasným vítězstvím.

Ač to na grafice nevypadá, za hrou jde cítit obrovské úsilí. Střídání dne a noci, které ovlivňuje vaše i nepřátelské jednotky, spousta jednotek a hlavně chytlavá hratelnost. Zkuste přivřít oči a určitě nebudete litovat.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

MarieH

MarieH | 09.09.16 v 22:13

Krásná hra.

frodopipin

frodopipin | 25.02.16 v 18:42

je hodně podobná jedné hře

aaa | 19.06.08 v 15:59

ten nejde pustit!


galerie

Seven crystals of power Seven crystals of power Seven crystals of power

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce