recenze

Nightlife 2

Nightlife 2

Chtěli jste vždy vlastnit svůj vlastní disko nebo taneční bar? Pokud ano, tahle hra vám to splní. Možností je skutečně více než dost. Někomu možná bude stačit útulné zakoutí, někdo naopak bude preferovat obří prostory. Více prozradí ale až naše recenze...
Jak sem uvedl v úvodu, hra NightLife 2 se zaobírá vedením nočního podniku, který je zpočátku jenom malý, bezvýznamný klub. No a časem se přepracuje na veliký a hodně slavný podnik.

Máte takový miniklub, ve kterém najdete bar, dj-ský pult, taneční parket, pár reproduktorů a tím to pro vás na začátek končí. Ale ne, pokud se budete snažit. Necháte svůj klub chvíli otevřený a po čase se vám penízky začnou jenom hrnout. A tady se pak začíná ta největší zábava. Začneme teda upgradovat. Začít můžeme třeba barem. Upgrady jsou sice jednoduché, ale mají na jednotlivý rating podniku velké slovo. Tak třeba u baru začnete nejdříve jednoduchou změnou stoliček a to z páru na dva páry. A máme základ. Pak uděláme pro Dj-e větší stánek, zlepšíme reprobedny a máme rating číslo 2. Jenomže mít takový podnik to není jen tak. Jako další se musíme postarat o ochranu našich hostí. Proto si pořídíme ochranku. Ta má taky několik stupňů a desátý (tedy největší) nám zajistí doopravdy pořádný klid v našem klubu. Dále musíme ponakupovat nápoje. Jelikož je to je to záležitost hodně drahá, dávejte si pozor na to, co a kdy kupujete.

To by bylo k technické části hry. Hra je dělaná komplet v moderní pixel grafice, která je zajímavá a ve hře nepřekáží. Ve hře si dále můžete vybírat z možností jako jsou výběr dj-e, hudebního stylu, nebo toho, jestli vám ve vašem podniku bude hrát rádio, televize, nebo jestli se o vašem podniku lidi dozví z novin. Hra je to celkem zajímavá a ten, kdo si ji spustí má na pár chvil o zábavu postaráno, ale dlouhodobá věc to jednoznačně není.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

soukyanka | 26.10.08 v 12:47

jak se tam vydelavaji prachy?porad prodelavam pls odepiste a poradte na e-mail

adam1995 | 09.02.08 v 21:23

Prosim vas jak se videlavaj prachy?

Tom990 | 01.01.08 v 19:51

JAK TO SPUSTIT

nicuulka | 19.11.07 v 18:35

pořád se s tim nemůžu nějak naučit...pořád prodělávám, o nějakých upgradech krom těch počátečních nemůže být řeč...co dělám špatně? :(

linecka | 13.11.07 v 21:17

Asi tak nějak... Mě osobně nebaví stále ťukat drinky po deseti kusech. Jinak dobrá hra

Bajzik1 | 13.11.07 v 19:09

Kod je generovan automaticky systemem takze pokazde jiny

allienX | 13.11.07 v 15:30

jaký je prosím kód této hry ke stažení? děkuji

Mintaka | 13.11.07 v 15:11

Čest práci barmani.

Ač jsem vydělal přes 100 000, a do baru chodila spousta lidí. Měl jsem všechna vylepšení a nejlepší DJ, ochranku na 10, reklamu v televizi imrvére.

Rating byl stále 1 hvězdička.


galerie

Nightlife 2 Nightlife 2