recenze

New World

New World

Od objevu Nového Světa uběhla už řádka let, a tak si nikdo moc nezavzpomíná, jaké to asi bylo dojet do nového teritoria a začít osidlovat. Pár her už vzniklo a některé si i touto tematikou zaobírají, ale jenom pár freeware tvořitelů se pustilo do tohoto nápadu.
Takové komerční kousky jako série Civilization nebo i díl Age of Empires se tímto nápadem zaobíraly hodně, ale tento kousek je přeci jenom krapánek rozdílný.
První věc, co si člověk povšimne, je krapánek horší grafika, ale hru dělal jeden tvůrce, takže je stále přijatelná. Herní princip je jednoduchý, jedná se o trošku kombinaci her Colonization a Desktop Dungeons (toto přirovnání není moje). Máte loď a prozkoumáváte nový svět. Celou dobu si musíte hlídat ukazatel jídla, tedy pokud vám spadne na nulu, začne padat i morálka (v této hře to jsou pluska) a to může znamenat váš rychlý konec. Celou dobu můžete různě bojovat a získávat zkušenosti, pokud máte plnou loď se zbožím, můžete se jednoduše vrátit do Evropy a získat nějaký ten peníz.
Dle tvůrce je hra stále ne úplně dotažená, a tak se tu a tam vyskytne chybička a nevyváženost.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Kalousek100

Kalousek100 | 31.05.20 v 05:53

Dobrá hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.10.16 v 18:38

vypadá to obyčejně ale může být dobré


galerie

New World New World New World

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce