recenze

My Little Dungeon

My Little Dungeon

Hrdina ve zbroji se vydává do neznámého dungeonu, když tu po pár krocích naráží do stěny. Je totiž na vás mu vytvořit cestu, nebezpečí a místa odpočinku. Originální je slabé slovo.
Takže tu máme hrdinu, ten tu není jako váš nepřítel, ale opatrovník. Vy v pozici tvořitele mu budete do cesty stavět několik místností s nepřáteli, občasným pokladem nebo ohněm, kde si může odpočinout a doplnit zdraví a energii. Vše se automaticky propojuje chodbami, kde ale také může přijít o virtuální život. Zbytek je už automatika a vy sledujete, jak si povede. Nepřátele, které porazí, mu dají zkušenosti a vám peníze (stejně jako truhly, které hrdina otevře). Tím dostáváte nové prostředky na budování a dosažení cíle hluboko v zemi.

My Little Dungeon je neuvěřitelné chytlavá záležitost, i když nenabízí tolik možností a náplně, jak se zprvu dá, ale tohle nevadí. Co ovšem bylo velmi nepříjemné, byly některé bugy, hlavně ten, kdy najednou hrdina začal vrážet do neviditelné zdi, a nic se nedalo dělat než hru restartovat. Grafika je parádní old-school a k ovládání stačí myšítko.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Arwiel

Arwiel | 29.05.15 v 15:16

proto se to jmenuje my little dungeon :-)

... | 05.05.12 v 12:21

Mohlo by to být celkem slušný, kdyby to nebylo za nějakých 10 minut dohraný...


galerie

My Little Dungeon My Little Dungeon My Little Dungeon My Little Dungeon