recenze

Modern Warfare

Modern Warfare

V roce 2017, kdy se odehrává příběh téhle gamesky, došlo k napadení Jižní Koreji. Teda až na jednu malou americkou základnu, odkud může být veden váš protiútok. Postavit se totiž můžete i na stranu agresorů a Koreu dobýt celou.
Roku 2017 byla vojsky čínsko-severokorejské aliance napadena Jižní Korea. Během několika dní bylo celé její území obsazeno až na jedinou izolovanou americkou základnu. A právě tady začíná první mise kampaně za americkou stranu. Můžete ale hrát i za Číňany...Modern Warfare je válečná tahová strategie. Odehrává se na čtverečkované mapě s nikterak omračující, ale slušnou grafikou. V každém kole můžete odehrát se všemi jednotkami, pak je na tahu nepřítel. Akce jsou jasné - pohyb, útok nebo obrana. K dispozici máte vše podstatné, co se dnes používá v arzenálech velmocí - klasickou pěchotu, vyzbrojenou M-16 (nebo Kalašnikovy AK-47 v případě Číny), mobilní pěchotu s transportéry, dělostřelectvo, tanky (M60A3),... Každý druh jednotky ve hře má vlastní ikonu, popis a bojové hodnoty. Sám systém bojů vypadá jako ve starém dobrém Panzer Generalu - po povelu k útoku uvidíte jak po sobě jednotky pálí a na konci se zobrazí statistika. Hra mi přišla mírně nevyvážená (dělostřelectvo je opravdu smrtící) a AI nepříliš inteligentní, ale nebylo to tak zlé, aby se to nedalo hrát. Koneckonců jdou nastavit tři úrovně obtížnosti. Pokud by autoři vychytali některé nedostatky, označil bych Modern Warfare za velmi podařenou hru, prozatím říkám: "Ujde to."

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

David | 29.01.04 v 11:46

Hra mán dobrou myšlenku, ale je opravdu trochu nevyvážená. Proti dělostřelectvu platí jen letectvo a když má soupeř protiletadlové baterie je to v ... Ale jinak to jde.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce