recenze

Metal Knights

Metal Knights

Máte chuť na nějakou pořádnou freeware on-line strategii? No-problemo! Metal Knights je jednou z mála freeware strategii, které stojí za zkoušku!
Ve hře máte k dispozici vojenské a civilní jednotky. Ty vojenské se dělí na pozemní jednotky, které obsazují města, na námořní a letecké. Všechny slouží k tomu, aby zabezpečovaly obranu stávajících měst a dobývaly města nová.

Jak překvapující. Dále jsou tu však i civilní jednotky, které spíš než boj preferují práci na rozšiřování ekonomické síly země. Bagry „obsazují" doly, lesy a podobné zdroje surovin, z nichž pak nákladní auta dováží vše, co se dá zpeněžit do libovolného města. Další součástí hry je management jednotlivých měst, protože ta budou (alespoň ze začátku) nejdůležitějším zdrojem příjmů státní kasy. V každém z nich lze samozřejmě stavět účelové budovy, které pak mohou vydělávat peníze (banky) nebo pěstovat obilí (farmy). Pokud si myslíte, že je toho pro začátek až příliš nebo vám můj výklad připadá dost zmatený a nepochopitelný, nemusíte to hned vzdávat. Ve hře existuje také možnost zkušebních misí bez připojení na internet, které spíš slouží k tomu, aby se všichni potenciální účastníci této on-line strategie pořádně seznámili se vším, co hra nabízí a byli tak připraveni na budoucí klání, než k tomu, aby se hráči běžných strategií mohli pořádně vyřádit.

A to je vše. Bohužel. Hra sice nabízí komplexní pojetí tahové strategie, ale obávám se, že je tady od všeho něco, ale asi by to chtělo trochu víc.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

DUSAN Z TREBICA | 14.11.03 v 00:39

shaaniim strasne starou strategiju na pc
WAR ZONE 2100 ZATIM JU MUSIM HRAAT NA EMULAATORU PSX1, A TAKY SHANIM STRATEGIJU Z AMIGY : DIGGERS /KOPAACI/....PJETIKILO

marek | 16.06.03 v 12:28

je to super hra

mr.unknown | 16.05.03 v 17:18

Velice dobrá hra.
Doporučuji ale pro ty co maj tak alespoň
433ku a dial-up modem 32kb (jinak nedoporučuji)

čšwswy č | 28.03.03 v 14:39

sčwawč


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce