recenze

Mainsworthy Chess

Mainsworthy Chess

Mainsworthy Chess, jak název napovídá, je jedním z mnoha počítačových zpracování populární deskové hry šachy. Ačkoliv na první pohled nejde o nějak příliš dobře zpracovanou šachovou konverzi z hracích stolů na obrazovky PC, její autor Mark Ainsworth do ní ukryl 2 různé herní enginy a tak by si i šachoví "fajnšmekři" mohli přijít na své.
Je to tzv. královská hra. O čem mluvím? Šachy. Oblíbená společenská desková hra, která má na světě nemálo zastánců a snad i proto, existuje spousta počítačových her a elektronických zpracování této poutavé a nenásilné tahové strategie, u které si člověk procvičí logické a strategické uvažování.
Jedno z nich nese název Mainsworthy Chess a jedná se o poměrně jednoduše zpracovaný šachový prográmek, který ovšem obsahuje 2 různé herní enginy (AI hráče). Můžete hrát proti jednomu z nich nebo je můžete nechat hrát proti sobě. Co se týče zpracování, nepatří hra mezi ty povedené, přesto ale může svému účelu posloužit. Proto, nemáte-li zrovna právě nyní nic na práce nebo pokud máte rádi hry, u nichž je nutné přemýšlet, využijte této příležitosti a stáhněte si hru Mainsworthy Chess.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 16:58

také neumím šachy ale sem tam si to zkusím

jurcatko

jurcatko | 14.03.15 v 09:17

šachy neumím


galerie

Mainsworthy Chess Mainsworthy Chess Mainsworthy Chess Mainsworthy Chess

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce