recenze

Magarena

Magarena

Nejenom pro fandy Magic: The Gathering, ale celkově většiny karetních her je Magerana. Postavte se proti počítači a zkuste ho přetrumfnout ve strategii a plánování.
Osobně se musím přiznat, že mě svět Magic: The Gathering minul, a proto se dostat do Magerany nebylo jednoduché. Dobrá zpráva tu ovšem je, tedy pro hráče Magicu, pravidla jsou skoro stejná (oficiální pravidla zde a několik změn zde).
Ve zkratce se jedná o bitvu dvou hráčů, kteří si mohou navolit vlastní balíček karet, nebo nechat náhodný výběr. Cílem je sebrat protivníkovi všechny životy, a to pomocí vybudované armády nebo kouzly. Karet je neuvěřitelné množství, a pokud se nepletu, člověk může hrát až s 1000+. Pro detailní popis průběhu a stylu hru, se už raději podívejte na pravidla, nebo přímo vyzkoušejte samotnou hru. Nejlepší možná bude najít si v okolí někoho, kdo Magic hrál, a s ním si na pár hodin někam sedněte.
Všechny karty jsou vyvedeny i do těch nejmenších detailů a člověku se ani nechce věřit, že před pár lety na projektu dělal pouze jeden člověk. Možná se ke hře vrátím nějakým článkem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.08.16 v 08:02

něco jako tenkrát kartičky pokémonů

frodopipin

frodopipin | 25.02.16 v 18:39

podobné HearthStonu


galerie

Magarena Magarena Magarena Magarena