recenze

Lions of the Atlantic

Lions of the Atlantic

Láká vás doba první zlaté horečky, bukanýrů a Kryštofa Kolumba? Díky jednomu ze soutěžních dílek serveru Gamedev.net, Lions of the Atlantic, máte nyní tu nejlepší příležitost. Jen si pravděpodobně budete muset, jak jinak než stylově při svíčce, nastudovat pár obsáhlých herních materiálů. :-)
Ano, Lions of the Atlantic je velmi, velmi komplexní hra. Možná až moc - ale pokud jste někdy hlouběji zavadili o tituly jako Pirates!, ANNO či Port Royale, neměl by to být zas tak velký problém, protože hra přebrala většinu jejich prvků. Pravděpodobně vás ale bohužel nijak zvlášť nepotěší nepříliš moudře vyřešené ovládání. Co se audiovizuální stránky týče, není to nic extrovního, až na brilantně zpracovanou historickou mapu, které jsou dnes k vidění především ve vybraných muzeích.

Pokud se tedy chcete dlouhodobě a inteligentně bavit, Lions of the Atlantic by vám mohli být nápomocni... Překousnete-li tedy těch pár otravných chybek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

honza45 | 01.01.08 v 18:36

mam takovj malej problem a to takovej že nevym kde seženu manual mate je nikde napsany ?? Kde ?

Ps: nemyslym jen na tuhle hru ale i na jyiný

Salegan | 15.09.07 v 15:30

Rád bych věděl, kde ste tuhle hru sehnali?

A mám menší problém, že na 2D mapě začínám u Grónska, po přesunu na 3D je loď podle mapy u Islandu (Východ), ale ve skutečnosti je stále u Grónska, takže nevidím, kde je pevnina a moře...a taky jsou mezi oběma pohledy rozdíly v rychlosti plavby...:(

Díky za odpověď

mamhak | 16.08.07 v 01:47

nejde mi to spustit vie niekto poradit??? prosiim

Filip | 09.01.07 v 16:37

Jestli mi můžete odpovědět tak se ptám jestli bude fungovat hra
Lions of the Atlantic bez nějakého programu.


galerie

Lions of the Atlantic Lions of the Atlantic