recenze

Lemmings 32K

Lemmings 32K

Lemmings 32K není nikterak průkopnickým počinem, to spíše klasickým remakem populárních Lemmi. Ovšem podíváte-li se na ono číslo 32K označující jeho velikost, musí vám být jasné, že se jedná o dílko vskutku obdivuhodné!
Limming 32K je tradičním remakem známých Lemmi, který však obsahuje pouho pouhých pět levelů. Přesto však, pokud se podíváte na velikost, se jedná o takřka umělecké dílo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

kukuku | 15.12.04 v 14:22

kuku

David | 15.05.03 v 19:18

Nejdou mi tyto moje velice oblíbené lemmings stáhnout.Pokud by jste vědeli, kde je mohu stáhnout, tak mi prosím napište na mojí adresu:d.livanec@seznam.cz

Markéta | 04.04.03 v 19:55

hm. zkusila jsem si stáhnout svou starou zamilovanou hru aspon v této mini verzi, ale na freegame.de nefungují... neumíte někdo poradit, kde se dají nějací lemminci stáhnout? pište klidně i na maki.zelva@atlas.cz . díky.

mumie | 05.05.02 v 11:46

dzn :) Teda, myslel jsem si, ze se hada vzdycky jakzdy jenom semnou, ale dneska jste me presvedlcili :-)

Chlapci (a devcata?) .. nechete nechat toho hadani? Je docela uspech, ze tolik chytrych lidi dela dobre veci, je trochu smula ze vsichni delame freeware servery a je jasne, ze ne vsechny maji sanci na preziti .. z toho logicky plyne i takhle happy diskuse, jenz se z jednoho klidneho prispevku rozrostla na celkem zabavnou presrelku dvou az tri krvavych barikad :)

Nerikam ze Nomina, ne jak se to pise, neni remnpomovana firma, ale ja o nis slysel poprve :)

add linky dole na gamez4u: ... ja tam mam odkazy na sve weby, nekdo si tam da odkazy na jine weby, ale proc jej za to mlatit? Je to snad jeho web, ne? Kdyby si tam daval knedliky s gulasem a k tou pohar s jahodama, je to POUZE a JENOM vec autora :) Muze se proti tomu nekdo bourit, ale to je asi vse :-)

To ze FreeGame.cz neni uplne svate je taky jasne :) To ze od sebe kopirujeme jako straky je hnusne a je to k nicemuu .. kdyz jsem 29.4.2002 napsal recenzi na gamesku Bonzala, vysla druhy den resp. treti (neuvadeji se zde datumy) zde na freegame ... nekricim, ale ptam se: k cemu to je resp. proc deset mladejch lidi zabiji svuj drahy cas tim, ze vytvari 3 - 4 naprosto stejne servery (Gamez4u a Freehry tomu nasadili korunu :)), kdyz by stacil jeden, jenz by mel realnou sanci byt lepsi, nezli plnehry.cz ... bohuzel, jak vidim Vase komentare nize, asi se to nikdy nepodari :)

Predstavte si publikovat denne deset free gamesek s popiskama ... To by ctenare muselo zajimat, ne? Proti jedne "ubohe" hre na Plnychhrach se sahodlouhou recenzi, ze ktere se mi mnohdy dela zle :-)

Zapremyslejte o tom, pripadne mi muzete napisati mailika ...

Peknou nedeli ...

Dyler | 04.05.02 v 13:13

no vidis deriesi, a ja zas jako ctenar nmam rad, kdyz se radoby zpravodajske weby staveji k takovymto firmam pozitivne, to me dohani k silenctvi

dovolil bych si udelat maly prirovnani - vy na gamez4u podporujete takovyhle firmy

to jako kdyby idnes.cz podoporovala zkrachovaly zlodeje H SYSTEM (nabizeli domy na klic a pak zmizeli s penezi)

Hynek Žalčík | 04.05.02 v 13:12

Tak uz me brani i ctenari, tak bych ukoncil tenhle srasnej flame.. zase ste mi akorat zvedli sebevedomi a naladu, uz se do FreeGame tradeji nestvete, kdo ma pozici, ten se jen tak neda setrit. Uzaviram flame diskuzi..

Dyler | 04.05.02 v 13:11

to si pis ze neni, a jestli si na to neprisel sam, tak te hluboce lituji, protoze vsevhny firmy s timto zamerenim jsou POCHYBNE

deries | 04.05.02 v 13:09

Me EastBiz prijde jako slusna firmicka, ale asi neni ... dobre, priste vezmu jen nekoho typu 1 sef + 1 zamestnanec

Wopruz - no 2 hlediska.
1) jako "grafik" - Skube se to .. docela slusne.
2) z hlediska jako takoveho nemam rad reklamu na X sekund pred nactenim, ale chapu ji ...

tomas | 04.05.02 v 13:07

Podle me Hynek vi co dela, protoze jinak by ho asi MONIMA neplatila ne ??

Dyler | 04.05.02 v 13:00

ja ti neco rekni, deriesi, narozdil od hynka ktery dela reklamu solidni firme, vy delate rkelamu na velmi pochybne servery - ruku na srdce - ti vis ty a vim to ja

a navic- dobre, kdyz mi tedy rikas chudacku, ktery trpi - aspon vidim, jak se stavis ke ctenarum, budu si to pamatovat..

Dyler | 04.05.02 v 12:57

dobre, potom nechapu, proc tvrdis, ze ta reklama na monimu je opruz


chudacku :o))

Hynek Žalčík | 04.05.02 v 12:56

Dovolim si poupravit dojmy.. neni to flash, ale gif, jelikoz chci, aby byly stranky pristupne co nejvice lidem.
IMHO Na reklama u vas strasna JE, protoze podporujete, ba dokonce DOPORUCUJETE velmi pochybne weby. To mi prijde dost ubohe. Tohle bych napriklad ja neudelal. Ale poskytovat reklamu tak renomovane firme, jaka bezesporu Monima je, mi dela akorat radost.

deries | 04.05.02 v 12:51

Dyler: hele, klidek. Kdyz nekdo neumi neco pochopt, jeho problem. Hynek to pochopil, jak se zda.

IMHO ta TXT reklama tak strasna neni, nebo jo ? Trpis? Chudáčku malej ...
Ta reklama se sama o sobe nacte tak rychle ze ani nezapnes stopky. Ten flash chvilku trva ...

A jeste pro tebe a tvuj rozum:
Bez prace nejsou kolace - mysleno BEZ REKLAMY NENI PROJEKT
A jiank, aj proti komerci nic nemam, otec dela uz 10 let v BillBoardovce, takze mi reklama az tak cizi neni :)
A docela jeji vyznam chapu ...

Dyler | 04.05.02 v 12:35

:))), hm, no, to, co jsi tu ted rkel dokaze kazdy, kazdy dokaze slovickarit, ciny jsou horsi

A rict ze se nam o tom muze nechat zdat?, no, my s hynkem jsme v klidu, my narozdil od gämez4u lokla mame :))

Deries | 04.05.02 v 12:31

No, jasne, Local. download na G4U ZATIM nemame, teda mame, ale nestoji to za rec, ale uz se na tom delsi dobu pracuje a jestli to vyjde uz brzo, budeme mit download server o kterym se Vam vsem dohromady muze zdat :-))
jak rikam, jestli vse pujde OK, budeme mit tak 40 GB ... nice.

Dyler | 04.05.02 v 12:27

He, a btw - reklama - ze vy dva (isembold a deries) mate co mluvit o reklame

Na FG sice je reklama, musite ji ty 3-4 sek. prezit

Ale opet PRIPOMINAM - proc panove nezacnete nejdriv u svyho práhu?, proc si ho hezky nezametete?

Podivejte se na gamez4u.cz na spodni listu, kde je textova reklama na nejake pochybne weby jak vysita a ctenari to take musi trpet

Takze panove - at zije komerce, jak tu (asi radoby vtipne) poznamenal deries

Dyler | 04.05.02 v 12:24

Jaroslave, vis, nesnasim lidi, kteri nejdrive nezacnou u sebe a hanobi nejdrive druhe

Podivej se k sobe - podivej se, co jsi ty za ty 4 mesice co je G4u na webu dokazal, v podstate nic, ty jsi dokazal sice napsat 350 popisku ke 350 ti hram, ovsem to nijak nemeni situaci

Vsechny tyto hry linkujes ven - linkujes je mimochodem i na FreeGame, takze od tebe neni zrovna moc solventni na FG ted plivat, spise by jsi mel byt vdecny hynkovi ze ti to kvituje

ad dost bugs - predevsim mas dost bugs ty - vzpomen si na asi dva dny starou zalezitost - vydas napriklad ovinku na g4u, v niz popisujes dva nove projekty od Ingitronu, pricemz tyhle dva projekty pustili hosi z Ignitronu dvno k ledu

TOmu se rika tvrdej bug, neoverit si nejdrive, co pisi a pustit to ven ctenarum..

Hynek Žalčík | 04.05.02 v 12:18

Jo Jardo.. u downloadu pises: "že jste se rozhodli stáhnout si ji právě od nás". HAHA, vzdyt od vas se nic nestahuje, tak co tam lzes? Je to k smichu!

Hynek Žalčík | 04.05.02 v 12:16

Mozna, ze jsi byl v dobe cteni meho przpevku zfetovany, jinak si nedovedu vysvetlit, proc mi odpovidas na neco, co jsem tam vubec nepsal.

Takze. Psal jsem ze sem na tom lip? Nenapsal, ale pravda to je.. kvalitou je FreeGame.cz opravdu lepsi, zeptej se ctenaru, zeptej se Monimy. Myslis, ze by si firma, ktera ma milionovy obrat denne nechala spojit se spatnym serverem svoje jmeno? Ja myslim ze ne. Nyni je FreeGame.cz Po PlneHry a HryZdarma nejnavstevovanejsim a nejkvantitavnejsim webem. Takze pokud zavydis, a chces si ze vylecit sve koplexy, tak mi je radeji zdel na ICQ.. Gamez4U je naprosto krizovy web, takze klidek..

Dyler | 04.05.02 v 12:16

no prave jaroslave, jednicka nejsi

Ja si nemyslim, ze by takovyhle popisky byly lme a ctenarum nelahodily - podivej na me PLNE hRY, jsou tam velmi kratke popisky a navstevnost je jen a jen lepsi

Navic, FreeGame ma dost prednosti pred tvymi Gamez4u

Vem si napriklad uz jen lokalni download - o tom se ti muze jen zdat :))

Hynek ma lokal download u vetsiny her a ctenari tak mohou byt spokojenejsi, nez u tebe, kde ty hryl inkujes na zahranicni servery a nekdy uboze na ceskou konkurenci

Isembold | 04.05.02 v 12:06

vysoke mety? pro zacatek by mozna stacilo odstranit dve ste popisku typu

"Gravity force je jednoduše provedená vesmírná akční střílečka, kde budete zase muset zabijet, abyste nebyli zabiti."

Pak me nekdo bude povidat, ze je na tom lip, co se kvality tyce. No ale nejedna se jenom o ty stare, ale i ty nove maji dost bugs :)

nerikam, ze sem jednicka, ale ... :D

Hynek Žalčík | 04.05.02 v 00:23

Opruz neopruz.. na navstevnosti se to nastesti zatim neprojevuje.. komerce nekomercce.. mam jiz vypracovany detailni prehled, a vsechno pujde zpet do FreeGame. Web, ktery si dava za cile takove vysoke mety, nemuze zit bez penez..

deries | 03.05.02 v 23:41

Tak nějak souhlasim s Agilem.
Je to docela wopruz :)
Ach, ta dnesni komerce :-DDD Ale co se da delat, bez prace nejsou kolace :)

Agile | 03.05.02 v 19:51

Jen na okraj bych rekl, ze freeoldies neni zadna konkurence, je to uplne jinej server zamerenej na abandonware, ktery neni, narozdil od freeware her, legalni.
Me treba reklama vadi:) Musi se cekat docela dlouho, kdyby tam bylo alespon neco na jeji preskoceni, co ty na to, Hynku?

Loooser | 02.05.02 v 19:31

diky za ferovou url, je tam dost hustejch veci.. ste fer, kdyz davate url na konkurenci. ste dobry, vazim si vas!!!!! cusiky! PS: reklama mi vubec nevadi, neni to tak hrozny, jednou ji strpim, a pak uz se to logo neukazuje.. to je super.. za tuhle sluzbu ty 3-4 sec vyckam..

Hynek Žalčík | 01.05.02 v 14:19

Radi bychom vam plnou verzi hry Lemmings prinesli, ale bohuzel neni uvolnena, jde o abadonware :((. Nektere stranky ho vsak odvazne nabizi, tak musim doporucit link:
http://www.freeoldies.com/L/index3.html
mas tam vetsinu dilu..

| 01.05.02 v 13:21

Kde sehnat plnou verzi takovehle hry (pokud mozno vice levlu)?


galerie