recenze

Kebab Shop Manager

Kebab Shop Manager

V této roztomilé gamesce si vyzkoušíte roli manažera i prodavače. Jste majitelem fastfoodu a vaším úkolem je zajistit jeho plynulý chod. Budete lidem připravovat jídlo dle jejich představ, budete domlouvat různé smlouvy. Pokud vše půjde tak, jak má, dotáhnete to do zdárného konce. Konkurence nebude mít šanci!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Dendinka | 23.11.08 v 15:44

Chci se zeptat hru mám na instalovanou a když ji spustim v mim Pc tak mi to píše jako že nelze otevřít zkompripovaná složka zip ....nejde mi to prostě nainstalovat....poradte mi prosím někdo?

Marian | 22.05.07 v 21:10

Přímo spustitelné hry jsou pouze v sekci Flashovky. Tady jsi v sekci klasických PC her, teré je potřeba stáhnout (klik na ikonu 50.8MB na této stránce), pak klik na "download", hra se stáhne a ty si jí nainstaluješ na své PC a... hraješ... :-)

marca2006 | 22.05.07 v 17:56

prosim napiste kde se tady spoustej hry plllllllssssss

Marian | 30.04.07 v 21:52

Faktem je, že mnozí autoři freeware her i přes skvělý nápad i příjemné vizuální provedení správně hru nevybalancují, pokud jde o prvky přímo ovlivňují kvalitu věci nejdůležitější, tedy hratelnosti. Setkávám se s tímto nedostatkem poměrně často, nicméně i tak - díky bohu, že tito lidé tvoří a tvoří... :-)

hral jsem | 30.04.07 v 20:02

ve hre je spousta chyb a v podstate nelze dohrat - zvladl to nekdy nekdo? krome toho, ze hra nema obtiznosti, tak hlavne nema save, ani nic podobneho, mezi nejvetsi chyby radim 1, pokud neinvestuje clovek do nejvetsi kampane, lze velmi obtizne uspokojit alespon uchazejici mnozstvi zakazniku 2, pri uklizeni zvratku se mi nikdy nepodarilo neztratit uroven 3, pri kamenovani protivniku se po 2-3 prujezdech stane, ze nelze uchopit kamen 4, nakupovani je silene, krome nutnosti odhaleni mista, je potreba kliknout na predmet, coz se v pripade miniaturniho jidla vzadu, jeste se rychle pohybujicim stava nemozne a ... hra je zajimava napadem, jinak absolutne nehratelna


galerie

Kebab Shop Manager Kebab Shop Manager

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce