recenze

Kaizer

Kaizer

Viděli jste někdy šachy ve vesmíru? No nejsou to úplně šachy, ale svým stylem tahle hra tuhle naprosto běžnou hru připomíná. Už od prvního pohledu je jasné, že nás čeká něco svěžího a nového.
Příběh tato hra sice nemá, ale to vůbec nevadí, jelikož jde hlavně o úplně něco jiného. Představte si vesmír jako šachovnici, akorát odeberte bílá pole a nechte jenom černá, přidejte asteroidy a prvek, že lodě můžou přirozeně pálit na delší vzdálenost. Co se týká pohybu, tak ty velmi připomínají figurky šachovnic. Jeden typ lodi může pouze dopředu, další do L, jeden typ působí dojmem střelce a vaše vlajková loď může jenom o jeden do všech stran. Skvělý nápad je v podobě rotace lodi, jelikož nemohou couvat, proto je můžete různě točit, kam je potřeba. Prvek asteroidů vnáší do hry výborné možnosti, jelikož zde naleznete různé bonusy. Například zvýšení štítů, opravu trupu apod.

Můžete začít rychlou hrou, ale mně se nejvíc zamlouvala možnost vytvoření vlastní mapy a často se vám povede vytvořit opravdu velkolepou bitvu. POZOR hra je pouze pro dva hráče.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Kalousek100

Kalousek100 | 31.05.20 v 05:50

Dobrá hra.


galerie

Kaizer Kaizer Kaizer Kaizer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce