recenze

Immortal Defense

Immortal Defense

Nebýt toho, že se hlavní postava obětovala a zemřela, nemohli bychom si dnes zahrát tuhle netradiční věžovku se spoustou úrovní, jednotek a rozsáhlým příběhem, který vás zavede do války na vyšších úrovních bytí. Krom toho se připravte, že nebudete jen zdálky přicmrndávat jednu stavbu za druhou, ale půjdete pěkně do první linie.
Bylo by fér na začátek říct, že tahle hra je jen shareware, ovšem jeden z těch, který vám dá ozkoušet celou jednu třetinu hry, aniž by vás do nákupu té zbylé části tlačil nějaký časový limit či počet spuštění. Hra obsahuje něco kolem stovky úrovní, na ozkoušení jich máme něco kolem čtyř desítek.

Level design je v téhle hře docela netradiční - celá úroveň sestává z jedné křivky, která se různě kroutí, zatáčí a narovnává tak, aby po ní mohli chodit a nejlépe umírat nepřátelé předtím, než dosáhnou jejího konce. K tomu vám dopomůže několik typů věží, z nichž každá je nějak specifická; jedna na chvíli zastaví nepřátele, druhá je zase prošpikuje drtivým paprskem, jiné zase umějí střílet jen do čtyř směrů, o to ovšem s větší razancí. Ať už postavíte věže jakékoliv a jakkoliv, hlavní práce bude pořád spočívat na vašich bedrech - váš kurzor je zároveň i malou vesmírnou lodí, která dokáže nepřítele zasypávat střelami s obrovskou kadencí a trhat tak nepřítele na prťavé poletující cosi, za což jsou vám následně přičteny body.

Co se týče grafiky, je sice poněkud chudší, ale v tomhle případě šlo jistě o záměr - dokazují to rozmanité efekty, které spolu s nenásilnými barvami tvoří stylovou podívanou. Zvuk je na tom podobně a když se v menu rozezněla jazzová skladba, hodnocení hned vystoupalo o pár bodíků výše. Schválně, jestli ji poznáte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

MarieH

MarieH | 09.09.16 v 21:52

Pěkná hra.


galerie

Immortal Defense Immortal Defense Immortal Defense

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce