recenze

GeoWarfare

GeoWarfare

Už jste někdy viděli geometrické objekty jako bojeschopné jednotky? Já tedy rozhodně ne a o to více mě překvapilo, jak je tato gameska propracovaná do sebemenšího detailu. Pokud navíc jste schopni využít kvalitního multiplayeru, není opravdu co řešit.
Strategií jsme zde měli hodně, ne všechny byly ale jako dnešní GeoWarfare. Jak je již z názvu částečně patrné, bude se jednat o gamesku, kde hlavní roli sehrají geometrické útvary.

Ty zde budou představovat bojové jednotky, které si to velice rády rozdají s nepřáteli. Každá z těchto jednotek je navíc specialistou na různé věci. Můžete tak počítat s kvalitní palbou z dálky či s neméně slušným bojem zblízka. Podpora multiplayeru je pak samozřejmostí a můžete-li tuto možnost využít, rozhodně tak učiňte. AI je sice na velice slušné úrovni, ale po nějakém čase lze v pohodě její počínaní odhadnout a ostatně není stejně nic lepšího, než porazit nevyzpytatelnou živou osůbku. Kvalitní náplň pak podtrhuje neméně kvalitní zpracování, jež je skutečně na velice solidní úrovni.

Hledali-li jste doposud tedy nějakou opravdu netradiční a kvalitní strategii, pak je vaše snažení u konce. GeoWarfare je totiž hra přesně pro vás!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Antonov | 27.02.07 v 19:14

vYpada:) to nadherne a jsem spokojen za odmenu se podelim s moji oblibenou gamesou http://www.travian.cz/?uc=cz1_5963

AntaresWolf94 | 23.02.07 v 10:53

Screeny vipadaj good


galerie

GeoWarfare GeoWarfare GeoWarfare