recenze

Fix-It-Up: Kate's Adventure

Fix-It-Up: Kate's Adventure

Kate měla sen, který si začala postupně plnit. Ovšem kupování, vylepšovaní a prodej aut je docela fuška. Hlavně když se stěhujete z místa na místo a prakticky vše musíte řídit. Je to jednoznačně zábava, ale jenom po troškách.
Time management hry jsou u casual hráčů velmi vítanou zábavou. Ve Fix-It-Up: Kate's Adventure je právě čas hlavním faktorem a kdo má pomalou myš nemusí být úspěšný.
Celý příběh je rozdělen na šest částí po několika levelech. Po zdárném zakončení každé částí se vyskytne možnost i výborného bonusového kousku.
Hlavní náplní je starání se o běh servisu aut. Ovšem vy ty auta nejdříve nakupujete, opravujete, vylepšujete a prodáváte nebo je necháváte na parkovišti k pronájmu. Vše řídíte vy a každý krok v řetězu úprav je jenom na vás a vaší myši a kliknutí. Znamená to opravdu velkou aktivitu ve hře, ale může to být občas i ubíjející.
Právě každá nová oblast nabídne i zvýšení cílů (většinou výdělek peněz a mít tolik a tolik aut) a nových možností. V zásadě se jedná o nové vylepšení aut a nový článek v řetězu.
Hra má skvělou hratelnost, ale pokud u ní trávíte delší dobu, dostaví se silný stereotyp. Z vlastní zkušenosti říkám, že dostanete strašnou chuť se ke hře vrátit po pár hodinách nebo během dalšího dne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

rAY | 18.01.14 v 17:19

nEJEDE TO!!!!


galerie

Fix-It-Up: Kate's Adventure Fix-It-Up: Kate's Adventure Fix-It-Up: Kate's Adventure Fix-It-Up: Kate's Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce