recenze

Fantasy Lands

Fantasy Lands

Zdá se, že se nám tu dnes objevila prima tahová strategie, přátelé! Jmenuje se Fantasy Lands a byla jednou z her uvedených na loňské GameDev.net vývojářské soutěži! Atmosferická isometrická grafika, hodně komplexní rozvoj, RPG kvestíky. No nestojí to za zkouknutí?
„Build the Morganstoke village, buy buildings, order your citizens to farm or mine, use your heroes to defend against the monsters“. No nepřipomíná vám to něco? Podívejte se na grafiku ze hry! Což takhle „Warcraft 2“ v tahovém provedení? :-)

S tím Warcraftem jsem to asi přehnal, nicméně dnešní gameska Fantasy Lands má určitě něco do sebe. Když jsem se po hodné chvíli prokousal helpíkem (plus body pro autora za propracovanost!), došel jsem k názoru, že si tuto hru musím zkusit zahrát. Mezi jasné ukazatele kvality hry sem patří kromě docela vypiplané renderované grafiky (pozor, nemusí připadat hezká každému!) i na freeware kousek neobvyklá komplexnost, tedy spíše česky řečeno „propracovanost“. Zpočátku se mi dařilo stavět vesničku v pohodě, ale jakmile došly prachy a dřevo, přituhlo. Musel jsem začít více přemýšlet, jak ustát rozpočet.

Tak jsem vyslal pár pracujících do dolů či do lesa na dřevo, poté si odběhl na trh a nebezpečí bylo zažehnáno. Alespoň na chvíli, než se mi před vraty objevila první příšera. Nebyl jsem na ni bohužel dostatečně připraven, takže restart a znova. No nekupte to! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

zirik | 24.03.07 v 13:27

jako já bich si to chtel zahrát ale nejde to !

jakub | 14.03.07 v 20:53

hele kluci jak kto mam spustit ja tady nic nevidim

Marian | 16.02.07 v 13:48

Opravdu nevím, zřejmě máš problém v OS, nám to všem tady chodí...

Pegi10 | 16.02.07 v 11:52

nejde mi to spustit neví proč plís poradtě

Venal | 06.02.07 v 15:20

vypada to docela zajimave, myslim ze si to stahnu...


galerie

Fantasy Lands Fantasy Lands Fantasy Lands Fantasy Lands Fantasy Lands

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce