recenze

Empire of the Galaldur

Empire of the Galaldur

Tato hra se dá popsat jedním jediným způsobem. Nejdříve velké nadšení, jelikož je to můj oblíbený styl strategie, poté zjišťování že to asi nebude až tak skvělé a nakonec velký kýbl stereotypu. Ale no, není to tak špatné, ale je to dost hrůza, přesvědčte se sami.
Jedná se vlastně o klasické stavění ve vašem království. Budování jednotek, poté dobytí vedlejšího království. Poté stavíte i tam, budujete jednotky i tam, no a tohle stále dokola. Ono to nezní vůbec špatně a nejdříve to také není špatné. Prostě prozkoumáváte co je potřeba k tomu, aby se postavilo tohle, jaké suroviny potřebujete k tomuto, ejhle tyto jednotky musí mít kovárnu nebo stáje apod. První úskalí přichází v tom, že pokud chcete něco postavit, tak vám to spolkne dělníka, co je horší, ve vašem království je pouze jeden pacholek, a tak nemůžete stavět najednou více budov, tedy pokud nemáte dobyté jiné království, kde se dá ještě něco dělat. Upgrady a stavění časem vezmou obrovskou porci doby hry a to i na největší rychlost. Výcvik jednotek zabere také čas a většinou, když si myslíte, že máte opravdu solidní armádu, tak vás soupeř zaskočí ohromnou přesilou.

Cvičíte vlastně klasické středověké jednotky, které poté dáváte do formací, prostě od chlápků s mečem až po nablýskané rytíře. Boje jsou opravdu fajn a můžete při nich i docela slušně taktizovat. Poté, co obsadíte soupeřovo království, můžete tam stavět a tady už opravdu začíná silný stereotyp. Prostě chodíte z jednoho království do druhého a děláte pořád a pořád to stejné. Přesto je to na první půlhodinu až hodinu docela fajn hra.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Empire of the Galaldur Empire of the Galaldur Empire of the Galaldur

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce