recenze

Curator Defense

Curator Defense

Po delší době vám přinášíme poměrně zajímavou realtimovou strategii, kde půjde o to, ubránit váš majetek. Mírovou cestou to ovšem nepůjde a vy opět budete muset zapojit vaši fantazii a použít vhodné defenzivní prvky. Troufáte si?
Není tomu zase až tak dávno, co jsme vám přinesli gamesku Castle Defender, kde bylo vaším úkolem odolávat neustálým nájezdům protivníka a vylepšovat své zázemí. O to samé půjde i dnes, ovšem musím uznat, že i přesto se originalitou opravdu nešetřilo.

Vy se ocitáte v jedné galerii. K dispozici máte poměrně omezené prostředky, které musíte využít k vybudování základních defenzivních prvků. Bude vám to stačit opravdu jen tak tak, abyste zakoupili poměrně účinná děla. Nájezdy začnou a vy samozřejmě budete za úspěšně zlikvidované oponenty získávat peníze. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního. Kdo ale jsou ti tajemní protivníci? Že by zloději? Ne! Proti vám se postaví umělecké předměty, které se budou snažit probojovat do vaší galerie. Vy tomu samozřejmě budete muset zabránit, a to jak s pomocí zbraní, tak i s pomocí různých barikád, které jim budete stavět do cesty. Jednoduché, zábavné! S pohodou ale rozhodně nepočítejte, agrese některých oponentů nezná mezí a vy se tak budete muset pokoušet provádět upgrady, bez nichž vaše obranné prvky v budoucnu nemají šanci úspěch. Peněz skutečně ale není mnoho, a tak se budete muset setsakramentsky snažit a své kroky pečlivě zvažovat.

Hlavní úkol je pak nahrát co možná nejvíce bodů. Bude tedy záležet hlavně na vaší šikovnosti, jak dlouho vydržíte. K technickému zpracování nemám sebemenší výtku, je velmi pěkně zpracované a musím říci, že jsem se u titulu bavil mnohem více, než u Castle Defender. Tomu také odpovídá hodnocení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

alis | 17.05.06 v 21:29

to uz jsem udelala a ta hlaska se zacala objevovat az potom.

Radek Tomášek | 16.05.06 v 20:59

To se mi taky stalo..V adresari s hrou by mela byt jedna slozka, kde je upgrade DirectX..ten si nainstaluj a pojede to naprosto bez problemu..alespon me to pomohlo...

alis | 16.05.06 v 19:01

"Init D3D failed" - co s tim?


galerie

Curator Defense Curator Defense Curator Defense Curator Defense Curator Defense