recenze

Command & Conquer: Tiberian Dawn (NOD)

Command & Conquer: Tiberian Dawn (NOD)

A máme tu předposlední díl z vánoční série CaC. Tento dnešní díl nás zavede na stranu NOD, tedy hlavního nepřítele GDI a tím se setkáme i s Kanem, hlavním vůdcem NODu. Splní hra očekávání?
V první řadě se hlavně musím omluvit, jelikož jsem opomněl upozornit v předešlém dílu, že pro jeho hraní potřebujete i NOD a pro hraní NOD je třeba i GDI. Této neinformovanosti trošku lituji, a jestli jste strávili nějakou dobu řešením, proč vám hra nejede, tak se opravdu omlouvám.

Ale zpět ke hře. Princip je úplně stejný, jako v předešlé hře a vůbec v celé CaC sérii. Stavíte základnu, tvoříte jednotky a ničíte protivníka. To celé v ideálním množství 15 misí, kde vaše rozhodnutí mají jiné rozuzlení a tím i příjemnou znovuhratelnost. Nebudu zde již opakovat zápletku a celkový náhled na hru z předchozí části, jelikož je prakticky stejná, ale tentokrát vše budeme vidět z pohledu NOD a setkáme se s jejich motivy pro své činy.
Změna je ovšem u jednotek a hlavně speciálních zbraní, takže se vám konečně dostane do ruky nějaká ta atomovka. Filmečky přímo ve hře nejsou sice nějak efektivní, ale nazvat je nekovatelné by byla slušná hloupost.
Nezbývá než vám popřát fajn zábavu u této klasiky. Jenom pozor, opravdu si dejte záležet na instalaci a postupu, který je popsán v textovém dokumentu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Command & Conquer: Tiberian Dawn (NOD) Command & Conquer: Tiberian Dawn (NOD) Command & Conquer: Tiberian Dawn (NOD) Command & Conquer: Tiberian Dawn (NOD)