recenze

Cannons War

Cannons War

"Pane střelče, náměr 90, síla 79, berte v potaz vítr!" "Provedu, pane!" "Pal!" "Přestřelili jsme, pane!" Sakra, takže znova, musíme snížit sílu a porovnat náměr. Nesmíme zapomenout na vítr. Tak takhle nějak vypadá dnešní hra s názvem Cannons War :).
Jedná se o celkem jednoduchou hru, kterou jsme měli možnost hrát už na starých 386kách. Proti sobě stojí dva kanony a snaží se rozstřelit navzájem. Nevypadá to, že by je někdo ovládal, zde se prostě po zadání parametrů zapálí doutnák a dělo vypálí.

Ovšem trefit protivníka není zase až tak jednoduché, pokud dáte moc velký náklon děla, nebo přidáte málo síly k vypálení, netrefíte. Vlastně jediným faktorem, podle kterého určujete sílu a náklon je vítr. Pokud fouká od vás, stačí dát menší ránu, naopak pokud jde proti vám, musíte přidat. Podle síly větru tedy zadáte parametry a vypálíte. Do hry vám přitom bude hrát muzika, která jde samozřejmě vypnout, jestliže byste si mysleli, že vás ruší při navádění útoku. Plusovou vlastností je určitě multiplayer, i když pouze pro dva hráče, ale tak na to už jsme u her tohoto typu zvyklí. Určitě zkuste, pomůže vám to zaplnit nějaké to mrazivé zimní odpoledne :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Iveta111

Iveta111 | 10.09.16 v 00:24

Krásná hra.

Síma | 30.01.08 v 19:06

Hmm


galerie

Cannons War Cannons War Cannons War Cannons War Cannons War

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce