recenze

C-Evo

C-Evo

Kvalitní a svými autory neustále vylepšovaný herní produkt, který vychází z legendární hry Civilization od Sida Meiera a přitom sebou přináší nové a lepší zpracování i nové inovační prvky. V gamesce si vyberete jeden z nabízených kmenů a ten musíte provést civilizačním vývojem až k dokonalosti, přitom musí přežít mezi ostatními kmeny. Zvládnete to?
C-evo je volně šiřitelná budovatelská strategie pro Windows, která vychází z legendární a dnes již dost staré hry Civilization od taktéž legendárního, ale hlavně geniálního tvůrce - Sida Meiera.

Nutno uznat, že hra C-evo se jejímu tvůrci Steffanu Gerlachovi a jeho týmu podařila. Každého hráče, který se do ní dostane, potěší jistě i fakt, že na hře se pracuje již několik let a jsou tak vydávány a hráčům předkládány neustále nové verze této gamesy... Díky tomuto jsou chyby předchozích verzí v těch nových verzích eliminovány a navíc jsou přidávány i nové možnosti do samotné hry.

A o co že to vlastně jde? Vaším úkolem bude vybudovat civilizaci, tzn. postarat se o všechno, co s ní souvisí - bojovat s okolními národy či s nimi uzavírat přátelství, prozkoumávat okolí, vyvíjet nové technologické produkty, stavět nová města, bránit je apod.

Zpracování hry je povedené, hrací prostředí je příjemné. Ve hře je možné nastavit počet nepřátelských národů, vybrat si svůj kmen a mnoho dalšího. Na oficiálních stránkách produktu - http://www.c-evo.org existuje mimo jiné také česká lokalizace produktu (kterou si lze do hry stáhnout), takže pokud nejste úplně nejzdatnější v angličtině, můžete hře snáze porozumět, což jistě také potěší.

No a já vás již nebudu dále unavovat svým výkladem, určitě jste již napnuti a těšíte se na hru samotnou, proto neváhejte a stahujte C-Evo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Zz | 03.10.22 v 21:08

C-Evo je podle mě ta nejlepší Civilizace. Za mě osobně, jako starého hardcore hráče jen škoda, že se nedá přepnout do klasického, symbolického 2D zobrazení, všechno to rádoby 3D izometrické sice vypadá hezky, ale přecejen není tak přehledné a praktické... ale to bych asi chtěl moc. Jinak je zde většina prvků Civilizace dovedená téměř k dokonalosti, ovládací rozhraní je pohodlnější, účelnější, jsou vychytané něktejší problémy a nabízí se nové herní možnosti a kombinace.

Iveta111

Iveta111 | 09.09.16 v 22:58

Pěkná hra.

Calahan | 20.09.09 v 17:37

Poraďte mi, jak stáhnout tuto hru. Zadání kódu nefunguje.

Verik | 21.06.09 v 18:53

To je ta nejhorší hra!

Bender | 12.02.09 v 13:12

Když to stáhnu a chci rozbalit tak mi to napíše že je soubor poškozen neví někdo co s tím ?(zkoušel sem to stáhnout hodněkrát a pořád to samé)

ing. arch. Miliam Hotentút | 01.01.09 v 19:12

Milly, kdo ti probůh brání si hru stáhnout, nainstalovat a hrát?

Millly | 31.12.08 v 12:35

Tady to je na prt když si tu hru nemůžu zahrat

Ado | 10.10.08 v 16:04

tuto hru poznam uz dlho a cudujem sa, ze na freegame pribudla az teraz; je to skvele dielko, som velkym fanusikom hier typu Civilization a mozem povedat, ze v mnohych smeroch ju C-Evo prekonava! :-) vlastne tuto hru som si stiahol este predtym, nez som spoznal Civ a vtedy som jej velmi nerozumel, ale cas mi z nej "vyklubal" super zabavnu a poucnu hru :-) odporucam!


galerie

C-Evo C-Evo