recenze

Button War

Button War

Knoflíková válka - tak by se dala nazvat dnešní hra a myslím, že název nemá daleko od skutečnosti. Rozdrťte svého počítačového oponenta pomocí logiky, strategického myšlení a předvídavosti a k tomu všemu se ještě skvěle bavte.
Hrací plocha, kterou po zapnutí hry uvidíte, vám zřejmě bude připomínat šachy, ale nenechte se zmýlit. Button War nemá s šachy nic společného. Pravidla hry jsou vcelku jednoduchá, na hrací plochu umísťujete své žetony (za jeden tah můžete umístit jen jeden, pak je na řadě oponent) a za každý umístěný kámen dostanete jeden bod. Pokud umístíte žetony vedle sebe diagonálně, dostanete za jeden tah celé dva body, a pokud označíte dvě políčka, která jsou vedle sebe umístěny horizontálně či vertikálně, dostanete body hned čtyři. Výhercem se stává ten, kdo po zaplnění políček bude mít nejvíce bodů. Pravidla vypadají jednoduše, neplatí to však pro hru samotnou. Naštěstí máte možnost ovlivnit obtížnost jak protihráče, tak hrací plochy (čím těžší hrací plocha, tím více narážíte na políčka, která nemůžete označit).

Hře samotné bych vytkl pouze slabší technické zpracování, a to jak v oblasti grafiky, tak hudby, která pro jistotu úplně absentuje. To ovšem příliš nemění nic na tom, že Button War je velice zábavná a hlavně originální hra, od které se jen tak neodtrhnete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

AdaDanjermond | 05.12.06 v 17:00

Jo uz vim jak - musite behem hrani vytvaret izolovane diry, kam ten zluty pak musi jit aniz by dostaval body. Jestli to nekoho zajima. Tady jak neni ve hre obnazujici se slecna nebo aspon litru krve to nikdo nehraje. Mate vekovy prurez navstevniku? Vedouci pohlavi je myslim jasne...

AdaDanjermond | 05.12.06 v 17:00

Jo uz vim jak - musite behem hrani vytvaret izolovane diry, kam ten zluty pak musi jit aniz by dostaval body. Jestli to nekoho zajima. Tady jak neni ve hre obnazujici se slecna nebo aspon litry krve, tak to nikdo nehraje. Mate vekovy prurez navstevniku? Vedouci pohlavi je myslim jasne...

AdaDanjermond | 04.12.06 v 08:03

Poprve se mi to podarilo s prehledem vyhrat a pak ne a ne... Jako v kasinu. Ale je to pomerne originalni a velmi chytlave.


galerie

Button War Button War Button War

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce