recenze

BlockCad

BlockCad

Perfektní simulace LEGA….hra, která vám připomene, že fantazii se meze nekladou. Vraťte se do říše dětství k barevným kostičkám všemožných tvarů. Neváhejte a stáhněte si BlockCad.
Na chvíli, kdy jsem pod vánočním stromečkem objevil první LEGO nikdy nezapomenu. Právě tato hra rozsvítila už tenkrát světlo ve tmě. Chtěli jsme stavět, ale až v případě LEGA do sebe kostičky nádherně „pasovali“ – díkybohu to nepadalo. Konečně jsme mohli pustit pověstnou uzdu fantazie a vytvářet to , co jsme chtěli. LEGO pobavilo! A nejinak je tomu u BlockCad.

Hned při prvním oťukávání jsem byl mile překvapen uživatelským prostředím. Hra běhá pod Windows 9x a vyššími a vše je tedy přehledně zpracováno do okna. Na pravé straně obrazovky je panel s všemožnými typy kostek (těch je skutečně nespočet) a barevnou paletkou, kde udáváte barvu materiálu. V dolní části okna můžete měnit pohled tak, že váš výtvor lze sledovat takřka z libovolného úhlu. Nechybějí ani tlačítka pro uložení a opětovné nahrání stavby, což je nesporná výhoda, díky níž můžete na své představě pracovat, kdykoliv a jak dlouho chcete. To je to nejdůležitější z orientace v prostředí. Zbývá jen, pustit se díla.Jako každý stavitel, jsem i já začal od díl jednodušších, ve skrytu duše doufajíc, že se časem vypracuji. Uchopil jsem kurzorem první podlouhlou kostičku LEGA a „připíchnul“ ji na podložku (perfektní pocit). Tak jsem pokračoval a za necelou čtvrthodinku jsem zbudoval cosi, co vypadalo jako chatrč se zahrádkou. Podruhé to už bylo samozřejmě o něco lepší až jsem vytvořil auto, kosmickou loď a dokonce malý zámek. Skutečně nezoufejte - BlockCad je hra, ke které nepotřebujete příliš zručnosti. Jediné co musíte mít je pytel nápadů a trochu toho času. Hra také obsahuje velké množství již vytvořených děl, takže pro inspiraci se můžete pokochat pracemi mistrů. Je zde vše od gotických zámků až po větroplachy z hvězdných válek.

A co říct na závěr? BlockCad se skutečně vyvedla, konečně jedna z her, kde se nehoníte v potu tváře za pochybnými cíli, ale cílovou metu si stanovíte sami. Grafika je velmi dobrá a pokud jde a stavění LEGA, napodobení je ideální. Inu, kreativitě třikrát HURÁ…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

matous vondrejka | 13.10.07 v 11:55

když to zapnu objeví se mi šedivá kostk nevím co mám dělat dál

Petr | 19.06.04 v 10:52

Docela originální hra.Kdo si chce stavět LEGO na počítači ať si to stáhne.

Denisa | 06.07.03 v 13:11

Tak jo no,mam ho tam.....ale neumim mazat....pomooooooooooc

Denisa | 04.07.03 v 11:43

Nemam tam panel s druhy kostek!!!!!Jak ho tam mam dat????

Marcel Kočina | 19.12.02 v 11:16

Tato hra se mi líbí

Matěj Hejda | 07.12.02 v 18:38

Hra Block CAD je velice pěkná hrá,ne jne kvůli tomu ,že se mi Lego hrozně líbí.

sphinx | 24.11.02 v 20:33

myslim že ma dyler pravdu je o docela dobry rozviji to mysl a perfektně to uvolnuje

Dyler | 22.11.02 v 01:52

mno, myslim ze je to nahodou docela originalni hra se zajimavym nametem

Luksa | 21.11.02 v 13:57

Nechapu kdo by si hodlal stavět přes počítač lego. Je to pořádná blbost


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce