recenze

Becher Tycoon

Becher Tycoon

Hledáte budovatelskou strategii se skvělou grafikou a k tomu máte rádi becherovku a hry s ní spojené? Pak vyzkoušejte Becher Tycoon. Hra bohužel skýtá i vcelku složité ovládání, tudíž není pro každého...
Hru začínáte jako původní výrobce Becherova likéru na světě v roce 1807. Podle nalezeného receptu se bez bázně a hany pouštíte do výroby a produkce likéru, který průřezem až do dob současných osvěžoval hrdla českému národu.
Nuže stačí za první kapitál nakoupit suroviny(později vyrobíte již vlastní a přestanete být závislí na babkách kořenářkách a místních vodárnách), povozy na přepravu a samozřejmě také postavit první prašné cesty.
Po prvních pár vyrobených lahvích začnete pomalu rozmýšlet, do které městské hospody budete rozvážet váš likér.

Hra jako taková vás nejdříve překvapí svou grafickou stránkou, ale jak se dalo očekávat, na druhou stranu mnoho hráčů již v prvních minutách odradí zbytečná složitost herních principů.

Je veliká škoda, že vývojářský tým nerozvinul svůj um do rovin, kdy by byla hra více přístupná hráčům i méně náročným a všedním. Přiznejme si to: Ne každý má čas a chuť sedět nad lihovo-obchodním mechanismem pár hodin (Pokud vezmeme v úvahu, že hra nemá žádný save-load, jedná se o jednorázový herní tah).

Hru nezachránila ani hudební stránka, která prvních pár minut zaujme, ale opravdu rychle se stane bzučícím komárem v hráčově soustředěné hlavě. Snad se Mirk Team do příští becherovky game polepší a hra bude lépe zkousnutelná...


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Matěj | 11.03.07 v 20:51

jE TO PEKNA BLBOST Ale hrat se to da

pavel | 03.03.07 v 18:39

Když to pustím mám na kontě 290 000 Kč a v úvodu se píše 800 000 jdou tam někde peníze přidat?


galerie

Becher Tycoon Becher Tycoon Becher Tycoon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce