recenze

3010

3010

Tahová strategie, kterou vám dnes nabízíme, je postavena na podobném principu jako Warhammer. Vojáci a roboti rozmístění v terénu čekají na vás. Vaším úkolem v této hře totiž bude vést tyto válečné stroje k vítezství nad protivníky.
Máte rádi tahové strategie? Válečné? Na způsob Warhammer? Výborně - právě takovou hrou je totiž dnešní 3010. Severoatlantická aliance se totiž v tomto vzdáleném roce (alespoň podle autorů hry) dostala do válečného konfliktu se Spojenými státy, přičemž vás staví do role Evropanů.

Jako obykle, i v této tahové strategii každý tah sestává z pohybu každou z ovládáných jednotek v omezeném rozsahu a případně střelbou. Většina jednotek má dvě zbraně - primární a sekundární s omezenou municí a rozdílnými parametry každé zbraně (jak rozsah - tedy dostřel, tak přesnost, stejně jako případnou újmu na zdraví nepřítele).

Architektura krajin, ve kterých se jednotlivé mise odehrávají, je na slušné úrovni - je logická a poměrně přirozená, ale i dostatečně zajímavá pro hru. Nabízí dostatek taktických možností a strategických pozic, které lze využít pro lepší boj a tak i poměrně ztrát na straně vaší a na straně protivníka.

Jen umělá inteligence a grafika jsou o něco slabší a kazí tak celkový dojem ze hry. Co se umělé inteligence týče, dalo by se říct, že protivníci jdou prostě po vás jako švábi na pivo a grafika jakoby z oka vypadla titulům z doby před deseti lety.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

3010 3010 3010

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce