recenze

Yetisports part1 contra multiuser

Yetisports part1 contra multiuser

Už je to nějakou dobu, co vyšla vůbec první hra série Yetisports. Později se dostala na mobilní telefony a krvavé verze. Teď se odpalování tučňáků stalo zase zajímavější. Po netu se totiž dá ve dvou hrát s tučňákem něco na způsob tenisu.
Chlupatý Yeti, který spolu s bezejmenným tučňákem tvoří základ této veleúspěšné série, se nedávno opět blýsknul. Bylo to v již desátem pokračování s názvem YetiSports 10: Icicle Climb. Tahle hra se ale vrací k úplnému začátku, k vůbec prvnímu dílu, jenž nenesl žádný podtitul a jmenoval se prostě Yeti Sports.

Jeho moderní verze přináší zpět prapůvodní námět a vnáší do něj nový rozměr. Hraní po internetu a přímé srovnání s ostatními živými hráči je v poslední době stále vyhledávanějším trendem. A právě o to v Yetisports part1 contra multiuser jde. Hraje se pouze po internetu a to sice následovně: představte si horizontální prostor uprostřed předělený červenou čarou s kótou "0", od níž ve vzdálenosti 125 metrů stojí Yeti, v ruce tučňáka, připraven ho napálit přes červenou dělící čáru. Kam dopadne, tam se zjeví druhý Yeti, sebere si tučňáka a šup s nim za čáru. Čí rána dopadne před čáru, prohrává.

V lobby si můžete pokecat s ostatními a vězte, že o tom, jak jste dobří se všichni dozví, protože budete hodnoceni podle výher a porážek v závislosti na dosaženém hodnocení soupeře... ach jo... chudák tučňák... :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Ada | 18.12.06 v 10:54

Cetla jsem vsecko 2x a nejak se nechytam, co ma spolecneho Yetti (Himalaje), tucnaci (Antarktida), jizni Indie, 12iuhelniky a pavouci... a EDELWEISS MEDIENWERKST s Freegame.cz! Si informuj vyrobce sam, ne?

Ríša | 18.12.06 v 10:25

Zapomněl jsem dodat že si přeji, aby jste o mém návrhu informovali vyýrobce a kdyby se pavouk zastavil mezi středem a okrajem tak by se dostalo nejvíc score (první tah) a kdyby se pavouk zastavil na dolní části pavučiny, tak by už nemohlo dostat více score(druhý tah).

Ríša | 17.12.06 v 11:23

Hra by se odehrávala v jižní Indii. Na obrazovce by byla pavoučí síť, která by se skládala s dvanácti čar křížících se uprostřed a z šesti dvanáctiúhelníků jejichž každá hrana by se protínala s jednou čarou. Na síti by byl pavouk, který by pobíhal odprostředka dolů a zezdola k prostředku. Yetiho ruka by byla kurzor a kdyby klikla do pavučiny blízko pavouka dostal by hráč více score kdyby klikl daleko od pavouka dostal by méně score. Když hrač klikne všechno ze zopakuje, jenže pavouk by běhal kolem do kola v pavučině proti směru hodinových ručiček v takové vzdálenosti od středu v jaké se začal otáčet při prvním kliknutí. Hra by se jmenovala: Yetisports - Hunt to spider


galerie

Yetisports part1 contra multiuser Yetisports part1 contra multiuser Yetisports part1 contra multiuser Yetisports part1 contra multiuser