recenze

Toboggan Jump

Toboggan Jump

Zima se nám kvapem přiblížila, což je vidět a znát všude okolo. Projevuje se to i na tvorbě free her. Ve hře Toboggan Jump se vžijete do role "sáňkaře". Hned na začátku vám řeknu, že autorům se hra skutečně velmi povedla!
Možná vás teď napadá, proč jsem dal slovo sáňkař do uvozovek. Musím vám tedy nyní vysvětlit, o co v hře vlastně jde. Ještě předtím, než se podíváte na ty samotné saně, jistě si všimente, že místo dlouhé sjezdovky je před vámi více méně kratičký rozjezd, po němž vás na trati- netrati čeká skokanský můstek. Ale to už sledujete, jak nějaké auto přiváží kovovou obruč. Takovou, jakou bylo možné vidět v cirkuse, když jí měla proskakovat různá zvířata. Dnes se do role těch zvířat dostanete vy. Ještě před prvním skokem něco k naprostotriviálnímu ovládání. Jednoduše jen nastabujete sílu rozjezdu držením tlačítka myši na místě tomu určeném, které sami rychle objevíte (leží v hroní části obrazovky).Jestli se vám váš první pokus nevydařil, vůbec to nevadí. Za prvé máte totiž možnost až dvakrát zopakovat kolo, kde se vám nevedlo, a za druhé jste si nyní alespoň všimli velmi mile naanimovaných pádů.

Určitě nejste takový génius, abyste spadl jen jednou anebo vůbec, tak vězte, že vás jich čeká ještě mnoho velmi zajímavých! Tímto jsem se vlastně dostal ke grafice, potažmo technickému zpracování. Je skutečně nádherné. A věřte, že když já říkám nádherné, skutečně tomu tak je. Grafika je krásná, málokdy takovou potkáme a zvuky - zvuky znějí mým uším velmi libě- a je jich spousta- a to včetně komentáře! Řekněte, co víc si od technické stránky můžeme přát? Věřme, že první kolo máte zdárně za sebou. Nyní ale opět přijíždí ono vozidlo a stojí na něm človíčkem s čímsi v ruce. Brzy zjistíte, že jde o plamenomet. Teď už nebude obruč jen obručí. Teď se mění v hořící obruč! A je rozhodně moc pěkné, že někteří vaši závodníci mohou při skoku uhořet. :-) Sice na další kolo jsou připarveni, ale je to milé.Kol je k dispozici celkem sedm, přičemž to poslední je bonusové. A jak se mění obtížnost? Jednoduše - obruč každé kolo pozměňuje vzdálenost od skokanského můstku. Většinou se vzdaluje, ale tohle rozhdoně není pravidlem! Tak si dávjete pozor! Byl by hřích tuto hru nevyzkoušet!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

frodopipin

frodopipin | 21.02.16 v 16:08

Super hra

KACENKA | 03.10.04 v 19:31

HEJ JESTLI TU JSTE NEKDO TAK MI NAPISTE KDE SE TO SPOUSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KATA | 03.10.04 v 19:29

nevim kde se ta hra spousti muzete mi to napsat?

Mare Maleňák | 19.08.04 v 07:49

Je to lechké jak cip

Shadow | 02.12.02 v 18:56

Souhlas, tahle hra je skvělá.

Jaroslav Tvarůžka | 02.12.02 v 10:50

Tato hra je goooooooooood.
Snow man

Michael Tomášek | 09.10.02 v 14:01

ekstra


galerie