recenze

Tip Fotbal

Tip Fotbal

Dnes potěším hlavně ty, kteří tráví nějaký ten čas v sázkových kancelářích a přemýšlí nad tikety, které udělají jejich peněženky objemnější nebo vyzdvihnou jejich jméno na listině bookmakerů. Vyzkoušejte nový sázkový simulátor s týmy z Gambrinus ligy!
Na Freegame.cz už jste si párkrát zasázeli. Pomohli vám k tomu sportovní sázkové simulátory Sázkař (hokejový) a novější verze Sázkař 3.0 (fotbalový). V Sázkaři 3.0 se dalo sázet na zápasy, v nichž se utkávaly týmy jako Real Madrid nebo Manchester United. Dnes se s nimi bohužel nesetkáme, ale zůstaneme pouze u naší Gambrinus ligy. Ta se sice s evropskými soutěžemi srovnávat nedá, o tom by se dalo dlouze hovořit, ale pro fanouška českého fotbalu by tato hra mohla být něčím víc, než jen obyčejným sázkovým simulátorem. Bookmakeři si sice nepřijdou tak úplně na své, ale zaručeně se pobaví. ;)

Předchozí sázkové hry zaujaly hlavně základními možnostmi a novinkou mezi freeware hrami. Dále pak rozhodně hratelností, která naprosto totožně popisovala život běžného sázkaře čili sezení před televizí a sledování zápasu nebo výsledku na teletextu. Tak se chová asi každý sázkař, který je naplněn touhou vyhrát. Tyto hry však mají i své nedostatky. Jak už bylo řečeno, hry zaujaly hlavně základními možnostmi sázení. Tím mám na mysli běžné možnosti bez jakýchkoliv komplikací, ale snad by se ani nepodařilo vytvořit sázkový simulátor, který by se ztěží ovládal a komplikoval sázení zbytečnostmi. Tak na tom snad není žádný český freeware tým, který se snaží prosadit.

Hra je skoro totožná s předchozími Sázkaři, akorát má jiného výrobce, s jinými nápady a představivostí, což je samozřejmě lepší pro každého hráče, neboť se tím vyhne stereotypu těchto her. Je zbytečné vysvětlovat, jak se sází a k čemu slouží možnosti 1, 10, 0, 02 a 2. Pokud to někdo neví, tak by měl dát od sázení ruce pryč nebo si přečíst recenze na Sázkaře a Sázkaře 3.0. Pak bude mít teprve jasno a může se vydat do dnešní hry. Pochybuji ale, že se najde někdo, kdo se dočetl až sem a nerozumí principu sázení. ;) V tom případě by se o tyto hry příliš zajímat neměl. Tip Fotbal má v menu dvě herní možnosti. Buď můžete sestavit celý tiket z několika zápasů nebo využít možnosti přáteláku a sledovat postupně jeden zápas po druhém. Při každém zápase vidíte, jak se vyvíjí a kde se hraje. Ovlivňovat ho samozřejmě nemůžete, ale tak nějak se dá spolehnout na fotbalovou logiku, kdy Hradec nemůže rozstřílet Spartu 5:0. ;)

Tip Fotbal příliš nepřekvapil, i když sázení na Gambrinus ligu celkem potěší, ale žádné převratné novinky se od něj nedočkáme. To mě nutí nekoukat při hodnocení tak vysoko a zamířit ke střední cestě. Autorům od VisualSoftu bych tedy doporučil pokusit se přijít s něčím novým a zajímavým. Obyčejné vychytávky zde příliš neohromí, chce to zkrátka pořádnou novinku. Těchto simulátorů už pár je a o nové, ve kterých se opakuje stále to samé, by brzy mohl přestat být zájem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Jiří | 12.07.05 v 12:34

Fak dobrý

anarkihol | 19.06.03 v 16:31

nenavidi fotbal


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce