recenze

Tiny Town Golf

Tiny Town Golf

Minigolf. Kolik těch už se tady mihlo? No, fanouškům tohoto specifického sportu to bude asi celkem jedno. Dnešní zpracování se rozhodně neřadí mezi ty zle vyvedené, ale zato se bohužel stydlivě hlásí k těm nejkrátkodobějším pokusům...
Tiny Town Golf od pana Maira obsahuje totiž pouze a jen devět jamek (dobře si vzpomínám, že stejnou masařku jsem vyčítal i poslední hře z touto tematikou, a to obsahovala dvojnásobný počet jamek), což, jak jistě sami uznáte, není číslo zrovna nejvyšší. Příjemnějším zjištěním naopak je, že na těch pár (desítek) minut si bohatě vystačíte s jedním enterem, který, podobně jako v konkurenčním MiniGolfu 1shot, obslouží kompletně všechno. Pokud jste si nedávno stáhli a zahráli i ten, pak vězte, že např. fyzikální model TTG je úplně jiný (jestli lepší nebo horší, to už nechám na vás, milé pařanstvo) a do značné míry obtížnější. Funguje zde dokonce i limit v počtu pokusů na jednu jamku, což vás jistě NEJEDNOU vyvede z klasické odpolední pohody.

Ač je TTG hrou poměrně novou, audiovizuálně to není žádná sláva. Ne že by ta trocha grafiky která je k dispozici pro potřeby běžného minigolfu nestačila, to ne, ale skutečně nejde o nic extrovního a moc velkého sortimentu zvuků se taky nedočkáte. Leda že byste si zážitek stylově podložili nějakým hardrockem z útrob vašeho disku.

A co říct na závěr? Snad jen to, že pokud se vám líbily konkurenční golfy a každé léto vyrážíte do podobných areálů naživo, berte to, už proto, že se to svou nicotnou velikostí ztratí na disku jakékoliv mašinky. Na pořádnou slávu nám toho ale tahle freewarovka nabízí zoufale málo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Alen007 | 02.11.06 v 13:56

NEJDE MI TO


galerie

Tiny Town Golf Tiny Town Golf Tiny Town Golf