recenze

The Old Remedy 3D Skateboarding

The Old Remedy 3D Skateboarding

Chybí vám ve vaší osobní sbírce her jedna se skateboardem? Pak tu pro vás mám řešení, tahle hříčka je totiž právě věnovaná tomuto modernímu prknu. Čekají vás tři levely ve 3D prostředí, vlastní příběh a samozřejmě jízda na prkně, skákání atd.
Určitě se mezi vámi najde hodně tzv. skejťáků. Na poli počítačových her se kromě Tony Hawka moc takových gamesek s náplní skateboardingu nenajde, to ani nemluvím o freeware scéně. Nyní se ale freeware scéna obohatila o počin The Old Remedy 3D Skateboarding od tvůrce, který už na Freegame není neznámý. Od něj tu máme poměrně nedávno uveřejněnou pirátskou 3D hříčku Time Ship...

Jistě jste již plni očekávání a těšíte se na skate. Proto už vás nebudu dlouho napínat a vrhneme se přímo na popis. Po spuštění budete pomalu zasvěceni do příběhu. Je školní přestávka a vy nemáte co dělat. Jste na školním hřišti a jen tak si jezdíte se skatem. Jeden týpek ze školy (s velkou autoritou) si z vás dělá srandu a vy mu tedy musíte dokázat, co ve vás doopravdy je. Musíte jej tedy nějak svým uměním ohromit. K tomu vám slouží na hřišti několik pomůcek. Například skokánek či kolejnice. Pohybujete se jednoduše šipkami. Skáčete pomocí mezerníku a ve skoku můžete dělat dva kousky. Shiftem a Enterem pohybujete za letu s prknem a tím svého (ne)přítele ohromujete. Ukazatel ohromení vidíte v dolním levém rohu. Kdyby se vám dlouho nedařilo svého kamarádíčka nějak ohromit, pak jste ještě asi nezkusili kolejnici. Jakmile se octnete v její blízkosti, stiskněte a držte Ctrl a svezete se po ní až na její konec, a tím zaručeně ohromíte přihlížejícího. Jakmile se vám to povede, první kolo je splněno.

Ještě na vás čekají dvě kola. Za ohromení kamarádíčka dostanete nějaké peníze a rozhodnete se je utratit. Čeká vás tedy cesta po silnici do nedalekého městečka. Cesta to ale zase nebude jednoduchá. Na silnici je totiž šest konzerv, které musíte sebrat všechny v časovém limitu, který je bohužel šibeniční a musí vám všechno vyjít na poprvé. Aby to nebylo tak jednoduché, tak se musíte vyhýbat překážkám a školnímu autobusu jedoucímu nepřiměřenou rychlostí v protisměru. Pokud se vám i tento úkol podaří, pokračujete do poslední části. A co bude zde? To vám už neprozradím. Povím vám jen, že se dostanete do nákupního střediska, kde chcete za získané peníze něco koupit. Hra se extraktuje do složky tak, že veškeré soubory jsou kromě spouštěcího skryté. Kdyby vám náhodou nešlo přejít z druhého do třetího levelu, v nastavení windowsovských složek si odškrtněte Neukazovat skryté soubory, pak klikněte ve složce s hrou na C3.exe a třetí level se spustí.

Je tedy vidět, že tahle hříčka není docela nezajímavá. Je dobré, že má alespoň nějaký příběh, i když není moc dlouhý. Grafika je na poměrně slušné úrovni, vše je totiž ve 3D prostředí. Celkem to působí hezky, tedy až na ostatní lidi, kteří jsou pouze ve 2D a nic moc to není. ;) Nechybí ani zvuky a samozřejmě sekvence mezi jednotlivými levely, které rozvíjejí příběh. Máme tu tedy docela zábavnou simulaci se skatem, takže si ji určitě všichni stáhněte a pobavte se...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

jeri | 24.11.07 v 16:11

jak se to spousti????????????,,

papagai | 30.01.05 v 16:12

pakárna!!!

Danek | 19.01.05 v 14:44

nemam

Přemysl Marek | 14.01.05 v 13:35

hustýýýýýýýýýý


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce