recenze

TenisCUP 2002

TenisCUP 2002

Do popředí zájmu o se probojovává v českých krajích dostává i tenis- a to jednoznačně zásluhou úspěchů českých barev na mezinárodním poli. Toho si samozřejmě nemohli nevšimnout autoři freeher, tak tu hned jeden počin máme.
Tenis se vždycky lopotil v žebříčku zájmu někde uprostřed. Nikdy asi nepřeskočí nejpopulárnější týmové hry, jako jsou fotbal, hokej, basketbal, ale ve sportech pomyslné 2. oblíbenostní kategorie se začal šplhat vzhůru zase až nyní, kdy své nejslavnější doby zažívá Jiří Novák. Tyto úspěchy zase spouští veliké kolo popularizace, které my ladně přeskočíme a skončíme u jednoho z produktů této popularizace- a to jsou počítačové hry. A nás budou zajímat samozřejmě jen ty free. Co si budeme povídat, sportovních free her, jejichž námětem je tenis, je málo. Alespoň na českém internetu se s takovými hrami shledáte jen výjimečně, a proto, pokud máte tenhle sport rádi, musíte se leckdy spokojit i s horším provedením a mít radost z toho, že vůbec něco vyšlo. Bohužel, podobně na tom budete i s hrou Teniscup 2002. Ale nejdříve o ní nějaké bližší informace.

Hra pochází z českých luhů a hájů, což pro vás ale v konečném důsledku znamená jen to, že si můžete v češtině přečíst kratičkou nápovědku a info o hře. Jinak vám žádné texty k dispozici nebudou. Takže se nyní podíváme na herní stránku.Jsem jasný zastánce hesla, že v jednoduchosti je krása. To by hra Teniscup 2002 splňovala beze zbytku. Směšné ovládání dvěma směrovými šipkami (hádejte, které to na tenisovém kurtu budou) je toho neklamným důkazem. Bohužel v tomto spočívá kámen úrazu hry, aneb všeho moc škodí. Prostě, pobíhání zprava doleva zleva doprava k tomu, abychom odpálili míček nemusí být vždy záživné. Proto vám ovšem doporučuji, abyste i dali větší obtížnost. Tohle opatření alespoň na čas dokáže odvrátit stereotypnost hry, ale nezabrání jí s konečnou platností. Takže je tu další rada. Nehrajte uhle hru moc dlouho. Maximálně 10 minut, déle ne! Jinak se vám po pár hrách zprotiví. Jinak je Teniscup 2002 zcela průměrná hra, dva zvuky, které vám zaznívají stále pro vás budou za chvíli „brr“ a grafika. No, nic moc. Stáhnete si ji?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

(c)rapper | 28.01.03 v 00:07

No vážně jsem nečekal že si hru někdo stáhne a už vůbec že se bude nabízet i na jiných webech naž na mém. Jsem mile překvapen. Pokud chcete vidět víc pak navštivte http://www.volny.cz/crapper

nik | 24.12.02 v 10:06


galerie