recenze

Tabipero

Tabipero

Zajímavý titul, jehož obsahem není jedna, ale trochu neobvykle rovnou čtyři malé hříčky. Nutno podotknout, že všechny obsažené hry si drží vysokou míru zábavnosti, a hrát je budete doslova s nadšením. Tak pojďme na to…
Tabipero je zvláštní tím, že v sobě obsahuje rovnou čtyři (!) hry v jedné. V té první máte za úkol vykopat starý faraónský poklad, aniž by vás nepřítel chytil. Další minihrou jsou klasické závody, kdy váš hrdina jede po úzké kamenné cestičce, a snaží se vyhnout desítkám sloupům, které jsou na dráze rozestavěny.

Zřejmě nejzábavnější ze čtveřice her, je ta v pořadí třetí. Zde stojí náš malý hrdina na jakési věži, vybavené postraními tyčemi. Na obě tyče padají z nebe barevné postavičky (nápadně podobné vám samotným), na každou z nich však v jiném počtu. Důležité je, aby byly obě strany věže vyvážené, a proto musíte vhodným klikaním na myši jednotlivé postavy shodit, a stavbu tím vyvážit. Možná se to zdá jednoduché, opak je však pravdou. Podobně zábavnou hrou je i ta poslední, ve které máte za úkol pískat do rytmu, podle zadání, které vám projíždí za zády.

Grafické zpracování je velice příjemné, barevné a sledovat ho budete s nadšením. Stejně tak hudební zpracování, které se vám lehce zaryje pod kůži. Tabipero je zábavnou hrou, která mnoho hráčů minimálně na několik desítek minut nepustí ze židle.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Kalousek100

Kalousek100 | 11.05.20 v 17:03

Jde to.


galerie

Tabipero Tabipero Tabipero

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce