recenze

Suspisious Olympics

Suspisious Olympics

Jistě jste již někdy viděli letní olympiádu. Jednou z tamějších disciplín je i běh, a to buď sprint, nebo vytrvalostní. Tady půjde zejména o sprint a nedostanou zde zabrat ani tak vaše nohy, jako spíše vaše prsty.
Čtyři závodníci se utkají na travnaté ploše, jejíž délka nestojí ani za řeč. Budou to tito: včelka, lovec, běžec a šnek. Myslíte si, že zde šnek nemá co dělat? Dnes ale vůbec nezáleží na tom, jak je kdo ve skutečnosti rychlý, protože vše bude záležet pouze a jen na vašich schopnostech.

Jakmile zmáčknete enter, uslyšíte velice pěknou, bohužel však také velice krátkou písničku, která vám bude stačit tak akorát na to, abyste doběhli do cíle. Běžíte pomocí dvou kláves. Ptáte se, jaké to budou? Tak to už záleží pouze na tom, za koho chcete běžet. Stačí stisknout F1 a uvidíte ovládání jednotlivých charakterů. Je ale škoda, že se jedná jen o čistě multiplayerovou gamesku a nemáte tudíž možnost zaběhat si proti počítači.

Grafika je na tak malé dílko, jakým je tato hra, poměrně dobrá. A i když je zde jen jedna jediná písnička, stojí za to si ji poslechnout. Nebude vám to dělat velké problémy, protože je opravdu krátká.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Suspisious Olympics Suspisious Olympics

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce