recenze

Super Motocross Africa

Super Motocross Africa

V Africe se bude vířit prach, protože se tam budete prohánět na motorce. Buď pěkně svižně a rychle projedete trať v co nejkratším čase, nebo budete sbírat hvězdičky. Podmínky pro to, abyste získali trofej a postoupili do dalšího kola, jsou dány, takže nasedněte a jeďte.
Už bych se ani nebál označit tento titul jako „My Play City hra“, protože to rozhodně není ojedinělí princip. Změnilo se vlastně pouze jen prostředí.

Na úvod by se slušelo říct, že máte na výběr ze dvou základních módů. Prvním je Time trial, ve kterém budete mít daný časový limit na získání jedné z trofejí a postoupit tak dále. Důležité je, abyste získali alespoň bronzový pohár, jinak se vesele můžete vrátit na současnou trať a jet ji znova.
Tím druhým sbírání hvězd. Opět je dán počet, který musíte sesbírat pro tu nebo onu trofej. Jakkoli by se tento režim mohl zdát pohodový, jste tlačeni zase časem. Takže žádné poflakování, musíte zkrátka jet, jet, jet. A to pokud možno co nejrychleji.
S tím souvisí i něco jako fyzika hry. Je to dosti arkádovité hraní, takže motorka poskakuje, létá vzduchem jako pták a metá akrobatická salta. To je také užitečné, neboť saltíčko vám přidá nitro a pokud chcete získat zlato, bez nitra se neobejdete.

Nakonec tu máme i jakýsi malý systém motivace pro dosahování kvalitních výsledků. Nové motorky odemknete ziskem určitého počtu cen o určité hodnotě – viz požadavky, když na zamčenou mašinu kliknete. Pohodové ježdění, které bude bavit spíše soutěživé hráče chtivé všech zlatých cen.


Pozn. Většina obrázků ze hry je převzata z webu My Play City

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Super Motocross Africa Super Motocross Africa Super Motocross Africa

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce