recenze

Stuart's Xtreme Skateboarding

Stuart's Xtreme Skateboarding

V dnešní době se už pomalu stalo zvykem, že každý trošku úspěšnější film se dočká buďto nadšeneckého fanouškovského zpracování a nebo titulu přímo od filmového distributora. Stuart Little 2 není výjimkou.
Pomalu ale jistě se stáváme svědky toho, jak se dnešní média začínají propojovat. Každý druhý filmový titul se dnes dočká počítačového zpracování a my to už nepovažujeme za výjimku, ale za zažitý fakt, který je každodenní součástí našeho života. Rodinná komedie jménem Stuart Little se dočkala rovněž počítačového zpracování, dokonce se můžeme těšit i my fandové freewarovek, neboť je to free flashovka, ovšem až při druhém pokračování. Úvodem se nabízí hned několikero otázek; bude hra stejně dobrá jako film? Je to zábava na pár minut a nebo několika hodinová „řežba“? Odpovědi na tyto i mnohé další otázky naleznete v dnešní recenzi.

Jak jsem již naznačil kdesi v úvodě, Stuart's Xtreme Skateboarding je hra flashová a z toho vyplývá logické rozuzlení otázky, zda-li je to gamesa jednorázová a zábavná, či dlouhá a nudná. Samozřejmě správné je první tvrzení. Jedná se o simulátor skateboardingu a nutno říci, že poměrně povedený a i když nemůže nabídnout takovou kvalitní hratelnost jako jiné freeware špičky, určitě vám ho mohu vřele doporučit. S malým Stuartem, který je logicky oním hlavním aktérem – skateboardistou – se vydáváte do ulic, kde se musíte vypořádat s pro nás maličkými, pro malého myšáka obrovskými, nástrahami okolních ulic. Doslova na každém rohu vás čeká něco, co budete muset přejet, ale hlavně pak přeskočit. Nehody se samo sebou stávají docela často, naštěstí má náš hrdina 3 životy. Bohužel to je, alespoň co se náplně a hratelnosti týče, všechno. To je ta jediná závažnější chybka, ale upřímně řečeno, jsem něco podobného očekával.

Od hratelnosti přejděme k audiovizuálnímu zpracování. To vizuální je typicky flashové a v porovnání s ostatními se řadí k vyšší střední třídě. Zpracování audia je na úrovni podobné, a i když zvuky zcela chybí, dokonale to kompenzuje, ač jediná, ale o to lepší, melodie, jenž se neustále opakuje v menu. Ta se mi k tématu sice vůbec nehodí, ale budiž, je prostě dobrá! Suma sumárum mi Stuart’s Xtreme Skateboarding splmil má očekávání a pokud si stejně jako já nebudete klást nějaké přehnané nároky, určitě se dobře pobavíte. Jděte do toho…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

miki | 13.03.06 v 18:19

no more to je taková pytllovvinna vy kundy skurvný

Yuri | 13.10.04 v 14:53

Nachvilku pobaveni to satci nic vic nic min!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce