recenze

Sour Skittles Race

Sour Skittles Race

Skvělá jízda ulicí na skateboardu pro všechny „skejťáky“ i obyčejné hráče. Taková je arkáda Sour Skittles Race, která mimo jiné propaguje jednu sladkou pochoutku, kterou musíte rozdat na ulici, abyste ve hře byli úspěšní.
V úvodu jsem napsal něco v tom smysli, že by hra mohla potěšit všechny „skejťáky“, ale když se k tomu trochu rozepíšu, tak mohu s jistotou říci, že všechny „skejťáky“ hra určitě nenadchne. Spíše jen ty mladé a to hodně mladé. Starší se nad ní mohou jen pozasmát nebo sem hodit nějakou kritiku. Příběh hry je jednoduchý, ale pravdivý. Hraje v ní velkou roli jedna z nejhorších vlastností člověka – lenost. Lidé stojící na ulici jsou líní udělat pár kroků a zajít si pro balíčky jedné dobroty, takže je na vás ji více propagovat a házet ji přímo na lidi.

V praxi to vypadá tak, že se pohybujete na ulici, na které na vás čeká spousta nástrah. ty je nutné roztřídit, neboť ne všechny vás mohou eliminovat. Malé jamky nebo kamínky přejet můžete a nic se vám nestane. Pouze budete lehce vychýleni, ale to je tak asi vše. Zatímco krabici, mobilní stánky a všechny větší překážky už vám uberou jeden ze tří životů a můžete hrát dané kolo od znova. Mimo toho, že musíte ulici projet až do konce, se musíte věnovat vaší propagační práci a rozhazovat balíčky a dobrotami na lidi, stojící na chodníku.

Ne pokaždé se na ně trefíte, tak to chce značnou vypočítavost, přesnost a nebo trochu logiky, která by vás měla dovést až na kraj silnice, kde jste v bezprostřední blízkosti všech lidí a není možné je netrefit. Celou hru však nemůžete sehrát na tomto místě, neboť počet dobrot je limitován a občas se musíte vydat do středu silnice, kde se nacházejí další balíčky, na které čekají líní jedinci. Navíc pokud byste stále jeli u kraje silnice, po chvíli byste se museli setkat s nějakou větší překážkou, která by vás donutila jet jinudy.

Co hraje velikou roli, je rychlost, která se v každém kole pochopitelně zvyšuje. Postupem času už se tolik nudit nebudete. Lidé nebudou stát ve skupinkách, kde se vždy alespoň do jednoho trefíte, na silnici bude mnohem více překážek a to těch horších a hra tak začne být zajímavější. Je však hlavně propagační a jako propagační se určitě povedla. Jako běžná freeware hra už si tak dobře nevede, ale pokud se změní počasí a přijdou zase nějaké deště, bude se určitě hodit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce