recenze

Soul Ride - Virtual Stratton

Soul Ride - Virtual Stratton

Snowboardová gameska, která uchvátí nejednoho příznivce sněžných radovánek a zahraničních horských středisek. A nejen ty! Zima, sníh, sport, který uchvátí nemálo lidiček.. pojďte se podívat!
Kluci ze Soulride.com se opravdu předvedli. Vytvořili totiž věrnou kopii horského střediska Stratton ve Vermontu. A aby nás to také trochu bavilo, připravili několik zábavných úkolů a některé bonusy navíc. Pokud vás bavil Fakie Flair Challenge, budete tuto hru milovat :o).

Začnu tedy misemi, dá-li se tomu tak říci. Jedete v podstatě úplně z nejvyššího místa až na začátek, ale po kouskách. V každé sekvenci máte udělat to a to. Například zpočátku na boulích se musíte snažit jet rychle a bez pádů, naopak v některých částech zajedete pomalou, ale technickou jízdu s triky. Fyzický model a chování vašeho sportovce je velmi skutečný. Naučit se na prkně dělat nějaké ty psí kousky, to je umění. Máte však šanci. Ve hře se počítají body za vaše umění. Pokud se vám tedy podaří skočit s nějakou tou otočkou a navíc si třeba prkno chviličku podržet, budete bohatě odměněni. Tvrdě jsou tu trestány pády. Při pádu se buď totiž vracíte na start, nebo můžete využít tří „přetočení“ o několik vteřin. Vtipně vyřešeno, jako u video nahrávky. Jenže se vám třeba podaří super skvělý trik za moře bodů a hned po dopadu se špatně odrazíte a spadnete. Přetočí se vám i onen bohatě oceněný kousek a vy jste nahraní! Když budete šikovní, tak se vám to ale nestane a budete si vychutnávat. Je co! U-rampy, plno skoček na sjezdovkách, vlny, hupy, boule a samozřejmě raily. Cool!

Co musím pochválit hned teď je grafika. Vizuální zpracování je totiž vskutku fantastické! Nejen, že si můžete navolit, zda-li pojedete v sněžné bouři, při západu slunce, či při za letního pálícího sluníčka, ale dokonce jsou kolem vás budovy, sloupy od vleků, stromečky a lesy. Co je ovšem pikantní! Celá oblast je zpracována jako jedno prostředí. Pozor! Můžete se helikoptérou vysadit kdekoli (!!) po mapě a sjíždět areál dle své chuti. To je úžasné. Co je však ještě zajímavější.. když dojedete úplně dolů k vesničce, dojedete k vleku a necháte se vyvést zpět na vrchol! Bez jakéhokoli zastavení, či loadování hry. Paráda, co?

Aby jen nechválil. Jsou situace, kdy jedete po férové sjezdovce a dojedete do údolí. Tak, že se nedostanete k vleku. Ono je tu spoustu míst, odkud se můžete nechat vyvést zpět na vrchol a pokračovat v sbírání bodíků, jenže místy se opravdu dostanete do slepé uličky. Jelikož jakýkoli pád v této díře znamená konec, bohužel jste skončili. Ale opět platí, že když si nejdříve prostudujete mapičku, stát se vám to snad nemůže. I když je velmi snadné se ztratit v tak rozsáhlém areálu.

Těžko můžu napsat více. Velmi doporučuji. Kromě slepých míst se budete jen a jen bavit ve skvělé hře. Snad jen více sjezdovek mělo být trochu akčnějších, tedy strmějších, ale na druhou stranu, jde o věrnou kopii jednoho střediska, tak proč vymýšlet něco víc. Vynikající!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Brutusnikml | 18.01.06 v 19:51

PROSIM JESTLI víte jak se skače tak mi to poslete na e-mail BrucknerJaromirml@seznam.cz

Gonza | 15.05.05 v 17:46

¨Nevíte jestli je toto plná verze protože demo mám a tohle nevim jestli to je Plná verze. Poraďte !!!!

Girl.b | 05.09.04 v 12:33

Jestli někdo ví,jak se skáče, tak mi odpovězte na mejla. Na živo mi to jde opravdu líp! Dík

D-Mark | 04.09.04 v 23:39

I u Maria sem se pobavil vic ;) hratelnost je fakt na bodu mrazu!!

fgdf | 02.09.04 v 18:17

me se to docela liby ale jak se skace?

Upehem | 02.09.04 v 11:25

Genialni hra, dikyyy!! nejlepsi je ta sjezdovka s tema boulem, tu jezdim furt. jaky mate nejvic skore??? ja 14 785 !!! dobry nee?

LnicJ | 01.09.04 v 22:12

... souhlasím, hratelnost dosti pokulhává

ripp3r.cz | 01.09.04 v 20:24

Hmmm, tak ne, menim svuj nazor, ta hra je sice svoji grafikou a vsim nadprumerna, ale svoji hratelnosti (kterou budete zkouset tak 30sekund..)
hooodne dole pod zemi, zadupana temi nejjednodusimy freehrami...co vic dodat? Snad jen, ze 93% si to nezaslouzi...

ripp3r.cz | 01.09.04 v 12:27

Mno, solidní hra, fakt neco na zapareni, prinejmensim to aspon zkuste, neco takovyho tu jeste nebylo...

significant | 01.09.04 v 00:29

Velmi, velmi dobra hra. Presne na toto som cakal, konecne nieco na odreagovanie.


galerie