recenze

Soul Ride Virtual Jay Peak

Soul Ride Virtual Jay Peak

Pokračování či spíše další část snowboarďácké hry, tentokrát na trati Jay Peak ve Vermontu. Jakožto nelyžníkovi mi tento název pranic neříká, ale věřím, že zasvěcení jistě pustí slinu. Zvláštěpak, je-li dnešní hra perfektně vybalancovaná a hratelná.
Wonderful, great, super….Trochu neobvyklý začátek, co říkáte? Hned vybalit trumfy bez toho, že bych řádně osvětlil a obhájil svá tvrzení. Jenže dnes se nemusím obhajovat.

Jak již kolega Hynek Žalčík kdysi v roce 2004 řekl v recenzi na hru Soul Ride Virtual Stratton, cituji „Kluci ze Soulride.com se opravdu předvedli. Vytvořili totiž věrnou kopii horského střediska Stratton ve Vermontu. A aby nás to také trochu bavilo, připravili několik zábavných úkolů a některé bonusy navíc.“, pak totéž musím konstatovat i nyní při recenzi Virtual Jay Peaku. Náš mladý snowboardista opět žhaví prkénko a hbitě se připravuje na startu svého velkého závodu. Po přetnutí startovní čáry se společně vydáváme na svah, který má být dle autorů přesnou kopií originální trati. Grafika zpočátku není extrémně bombastická, spíše trochu skromná a v koutku zastrčená, nicméně po pár set metrech, kdy vjedeme do ostřejšího svahu mezi stromy, ukáže se v celé své kráse. Bystrým očkem ve velké rychlosti sledujeme nejen ukazatele směru (tu a tam je možno mírně zabloudit), ale hlavně malé vyvýšené můstky, na kterých můžeme akrobatit a sbírat bodíky. Co bylo z mého pohledu též velmi zajímavé, byla 3D mapa celé sjezdovky viděná jakoby z pohledu letícího vrtulníku. Opravdu hezké…

Asi se příliš nezmýlím, když řeknu, že chlapci ze Slingshotu pustili do oběhu kvalitní, hratelnou a vizuálně přitažlivou gamesku. I kdybyste si ji měli jen jednou zahrát, neprohloupíte panstvo.

stáhnout hru
Marian

autor
/ Marian

Skóre

88 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

zeno | 15.08.06 v 17:42

jak sa to pusta do ....

marian | 21.06.06 v 12:29

Díky, díky Dane! Asi tě ve své reakci zklamu, ale základní heslo marketingu zní: "...i negativní reklama je také reklama".
Nemohu než doporučit lidem, které oslovuješ totéž - aby se na naši "zkurvenou stránku" podívali a udělali si svůj subjektivní názor, jak moc je zkurvená... :)

Btw.všichni milujeme anonymní pisatele, kteří jsou velmi odvážní co se výraziva týče...

Dan | 04.03.06 v 17:59

Je to zkurvena stranka a lidi nelezte na ni je to ztrata casu .Nelzu vam jen se presvecte

Stanislav | 26.02.06 v 12:35

Na tuto stránku už
nikdy nevlezu :-(( !!!!!!!!!!

Vendula Mráčková | 22.02.06 v 16:29

Je to blbé, že tyhle ty hry nejdou hrát !!! :o))

Kamil Valentik | 14.02.06 v 20:32

Válec

ijjjj | 30.01.06 v 19:31

j to dobrý


galerie

Soul Ride Virtual Jay Peak Soul Ride Virtual Jay Peak Soul Ride Virtual Jay Peak Soul Ride Virtual Jay Peak Soul Ride Virtual Jay Peak

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce