recenze

Snooker147

Snooker147

Povedený kulečník v počítačové podobě určitě není tak nudný, jak možná na první pohled vypadá. Hlavně, když je atmosférický, pěkně graficky zpracovaný a vcelku malý.
Ačkoli znám nějaká pravidla kulečníku, s touto hrou jsem se setkal poprvé. Na „hrací ploše„ respektive na kulečníkovém stole se nachází jak seskupené rudé koule, tak i předem rozmístěné koule ostatních barev. A jelikož se zde nachází také 6 tradičně rozmístěných děr, je každému logicky uvažujícímu člověku jasné, o co jde. Cílem hry je získat co největší množství bodů, které pochopitelně získáte za správně trefené správné koule. A v tom je ten problém.

Nejde zde jen o to nastřílet všechny do nějaké díry a tím vyhrát. Jako první je každé kolo nutné trefit červenou (za ty vám přibude 1 bod) a poté libovolnou barevnou (ty jsou po 5 bodech). Pokud se netrefíte nebo jakýmkoli nedopatřením minete nějakou z trefovaných koulí, hraje soupeř. Máte-li smůlu a jako první či jedinou trefíte kouli jiné barvy (místo barevných červenou a naopak), ztrácíte samozřejmě také možnost hrát v tomto kole, ale navíc soupeř inkasuje body. Jeliokž se jedná pouze o shareware, máte k dispozici jen jeden typ hry (v plné verzi by jich mělo být o něco víc), avšak i tahle jedna rozhodně pobaví a nějakou chvíli vám určitě vydrží.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce