recenze

Ski Dimensional

Ski Dimensional

Krátká minihra vás zavede do koutů maximálních rychlostí na bobech nebo na lyžích. Je pouze a jen na vás, pro kterou z variant se rozhodnete. V obojím případě se musíte hlavně vypořádat s maličkostí - cesta z kopce dolů není vůbec prázdná.
Bobování nebo lyžování. Znáte to. Existuje nespočet variací na toto téma a tahle hra si bere z těchto dvou nápadů sice to nejlepší, ale neoplývá dobrým grafickým zpracováním. I přesto jsem se přenesl přes počáteční odpor a zkusil si hru zahrát. Neuvěřitelné se stalo skutečností - hra mě chytla a pustila až po 30 minutách!

Vaším úkolem je vyhýbat se na bobech nebo na lyžích lidem, kteří stojí v cestě anebo stromům. Postupem času vám přibývá rychlost - která je také závislá na tom, jak moc dlouho držíte klávesu W. Takže se možnost vyhnutí nehorázně každou vteřinou zmenšuje. Proto jistě oceníte, když vždy po určité době proletí kolem vás velká sněhová koule a smete všechny, kdo stojí v cestě a vám se tak provizorní sjezdovka otevře.

Jak jsem řekl na začátku - hra neoplývá skvělou grafikou, zábavu ovšem na pár minut přinese a zažene tak všední nudu. Pro každého, kdo se nudí proto mohu tuto hru jedině doporučit. Tak hurá na sjezd!

stáhnout hru

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

elf

elf | 18.01.15 v 22:43

krátké, ale good

luki | 02.01.08 v 14:12

good


galerie

Ski Dimensional Ski Dimensional Ski Dimensional