recenze

Shopper Rush

Shopper Rush

Hra pro ženy? The Sims říkáte? V žádném případě, něco takového přece nemůže žádnou opravdovou natáčkami protřelou ženu bavit. Dnes tu máme simulátor lovení slev, ve kterém si doslova probíjíte cestu vámi podobnými, to je akce dle gusta mé babičky!
Přiznám se – na svojí babičce jsem hru netestoval, ale mě osobně bavila převelice. Ovládáte v ní jednoho nevinného člověka, jehož úkolem je probít se hroznými zástupy smradlavých a bezohledných babiček a dědečků, obtloustlých čtyřicátnic, naštvaných nabubřelců a všelijaké další havěti a dostat se k zlevněné položce dříve, než ji výše zmíněná havěť skoupí. K tomu vám pomohou tři věci – sprint, útok, kterým děláte rukama větrný mlýn a možnost brutálním způsobem kopat do některých předmětů. A myslím tím tak brutálním, že se rozjedou a urazí velkou vzdálenost, než se zastaví, aby mezi tím pokácely každého človíčka, na kterého narazí.

Všechny tyto schopnosti stojí energii, které máte omezené množství, které se ale postupně doplňuje, hra tedy vyžaduje i nějaké to taktizování. Herní princip je velice neotřelý a Shopper Rush vás určitě pobaví, hlavní potíž je ale v tom, že jen na chvíli. Skoro se zdá, jako by se jednalo o nějakou testovací verzi či demo, odehrajete totiž celkem sedm levelů a poté hra jednoduše končí.

Ano, kola jsou zábavná a rozhodně se nebudete nudit, jenže i ty s nejvyšší obtížností pokoříte na potřetí a hra se tak dá dohrát za půl hodiny, což je žalostně málo. Je to velká škoda, neboť vzhledem k originalitě a technickému zpracování má dle mého názoru Shopper Rush mnohem větší potenciál. Když už jsem nakousl to technické zpracování – grafika je velmi líbivá a dalo by se říct, že má svůj osobitý styl, i když by mohla být trošku dynamičtější. Ozvučení je perfektní – skřeky padajících lidí v kombinaci se skvěle zvolenou hudbou dodávají hře výjimečnou atmosféru. Shopper Rush mohu s klidem doporučit téměř každému, je to hra zábavná a neotřelá, jenže minimální herní doba ji velice kazí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Vozka | 23.07.07 v 15:32

jehnatko: Řekni jak se hra při pokusu o spuštění chová, jakou hází chybu apod. Takhle ti neporadí ani ten největší génius:-).

mr.cihla: Hra se mi taky hrozně líbila, jenže ta délka je opravdu katastrofální. Sedm levelů, každý zvládnutelný napotřetí, prostě na devadesátkové hodnocení nestačí. Být tam alespoň editor nových kol, neváhal bych:-).

jehnatko | 16.07.07 v 14:06

me to nejak nejde spustit muze mi to nekdo vysvetlit???

mr.cihla | 15.07.07 v 19:57

Bomba!:D fakt supr, libi se mi napad i provedeni, jediny co bych tomu vytknul, je to, ze to je mistama neprehledny. Jiank fakt suprkuuul

90%, kdyby to slo tak 95%


galerie

Shopper Rush Shopper Rush Shopper Rush Shopper Rush