recenze

Shark Attack!

Shark Attack!

Lidé se žraloků vesměs bojí. Jenže napadlo vás někdy jak tato zvířata mohou mít těžký život? Myslíte si, že si dělám legraci? Tak si zkuste zahrát Shark Attack, hned pochopíte, že tito vodní tvorové to opravdu nemají jednoduché!
Skutečně, žraločí dovednostní souboj nemusí být vždy lehkou záležitostí. Jen si zkuste, plavat si v nádherně azurově modrém zálivu- plného zrádných překážek, které jsou navíc pekelně zákeřné a doplavat v časovém limitu až do cíle, přičemž musíte nasbírat určitý počet artefaktů. Budete se muset vyhýbat mnoha ostrůvkům, ostrovům, dřevěným překážkám vodním vírům (které jsou obzvláště zákeřné, protože ony si vás samy hledají) apod. takže budete mít co dělat. Navíc je nastaven limit jedné minuty, což by se ale jako problém jevit nemělo. Tedy, pokud si vás do parády nevezmou dva, tři víry, samozřejmě. A dále je tu limit zdravotní. Za každé naražení do překážky se vám z vašeho zdraví strhne určitá část. Pokud byste se takhle vyčerpali, máte smůlu, můžete zkusit celou plavbu od začátku. Musím podotknout, že hra je leckdy docela nespravedlivá. Jednou se plavíte a na žádný vír nenarazíte, podruhé narazíte na tři.

Jendou se jim můžete pokojně vyhnout, jindy se na vás postupně shluknou všechny, ale to k tomu patří…Tím jsem vám popsal první misi. Ano, hra je dělena do misí. Jakmile zdárně dokončíte misi první, o čemž nepochybuji, že pro vás nebude problém, dostanete do zcela jiného prostředí, se zcela jiným úkolem. Ale o těchto dalších misích vám už nic říkat nebudu, protože k čemu byste si pak hru stahovali? Ztratila by pro vás na kouzelnosti.Autory musím jednoznačně pochválit za grafické zpracování hry. Je velmi, velmi povedené. Při hraní na vás až dýchne atmosféra léta, po kterém nás hodně zatouží právě v těchto sychravých dnech. Bohužel totéž neplatí o zvucích, které za grafikou pokulhávají absolutně. Možná je to jen tím, že bych k doplnění celkové pohodové letní atmosféry chtěl i nějakou letní doprovodnou melodii, však běda, dostal jsem jen zvuky nárazů, sebrání artefaktu a pípání před startem. To by bylo ze zvuků +/- tak vše.Ve hře je ale stále obsažena jakási výzva, máte stále chuť pokořit všechny překážky, takže si vás Shark Attack drží. A to je velmi dobře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

bageta | 04.11.02 v 18:02

jak si mohu tuto hru zahrát on line. nevíte někdo?


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce