recenze

Pon Knock

Pon Knock

Procvičujete si rádi svůj postřeh? Pak jste dnes na té správné adrese, protože vám přinášíme hru, kde přesnost bude vaším druhý já. V roli sympatického Luigiho budete mít totiž za úkol pochytat co nejvíce míčků! Více prozradí ale až naše recenze.
Mario & Luigi! Slavná to dvojice, kterou jste měli možnost spatřit již v mnoha hrách. Ne všechny se sice mohly pyšnit prvotřídní kvalitou, přesto si každý z těchto titulů své příznivce našel. I dnes tyto dva kamarády bude moci spatřit. Tentokrát se rozhodli zkusit štěstí v oblíbeném baseballu, i když v trochu zjednodušené formě.

Nebudete tedy muset odehrát celý baseballový zápas, ale jen v kůži již zmíněného Luigiho pochytat co nejvíce míčků, které proti vám budou odpalovány. Tuto činnost si vzal na starosti váš kamarád – instalatér Mario, jenž vás bohužel nenechá ani na minutku vydechnout. Po odpálení jednoho míčku, se totiž automaticky pustí do druhého a vy jen musíte odhadnout co možná nejpřesněji místo dopadu a pokusit se tak míček chytit. Připíšete si tak bod. Mario proti vám vypálí celkem stokrát, takže jistě je vám jasné, že si můžete přijít ke slušnému score. Chytit takovou střelu ale někdy nebude vůbec jednoduché. Může se stát, že poletí daleko od vás a normálně se k ní nebudete moci dostat. Umíte naštěstí velmi pěkné skluzy a šance na záchranu bodu se tak rapidně zvyšuje. Výhodou je, že umíte i skákat, takže doopravdy záleží pouze a jen na vaší šikovnosti, kolik bodů se vám podaří nahrát.

Jistě vás také potěší zajímavé komentáře postav, stejně jako poměrně zanedbatelná velikost archívu. Vadit možná bude slabší vizuální stránka, ale rozhodně to není nic, co byste nepřekousli. Mnohem horší to je se stereotypem, který se dostaví poměrně rychle. Stažení je tedy na vás. Za případnou zkoušku ale rozhodně nic nedáte a zejména zpočátku bude mít o zábavu rozhodně postaráno. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Kalousek100

Kalousek100 | 11.05.20 v 17:03

Pěkné

Milan Brisak | 01.11.05 v 14:07

nejde to spustit


galerie

Pon Knock Pon Knock Pon Knock

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce