recenze

Pepsi Pinball

Pepsi Pinball

Firma Pepsi pořádá soutěž a dala lidem možnost něco vyhrát prostřednictvím skvělé gamesky. Není to obyčejný Pinball, tvoří ho westernovské městečko plné skrytých koutů a nástrah. Takže pokud máte chuť zkusit něco nového a zábavného, na nic nečekejte.
Chcete vyhrát stolní fotbal od Pepsi? No je tu určitá šance, ale budete se muset opravdu hodně snažit. ;) Své dovednosti s klávesnicí můžete předvést ve hře Pepsi Pinball, o níž bude dnes řeč. Není to ledajaký Pinball, ale to poznáte sami... Na úvod bych podotknul, že si můžete stáhnout offline verzi nebo si gamesku zahrát online na stránkách soutěže. Rozdíl je v tom, že pouze z online hry můžete odeslat své skóre do soutěže. Takže teď už se podíváme, co to k nám tentokrát dorazilo.

Celá hra je jeden soubor, flashovský. To je asi jasné, protože většina online her bývá právě ve Flashi. Jakmile si ho spustíte, pak vás uvítá pěkná úvodní obrazovka a vy musíte kliknout na otvor na mince. Vypadá to jako automat. Jakmile se tak stane, přenesete se nad westernovské městečko. Abyste se dobře orientovali, tak v levém dolním rohu najdete vždy své aktuální skóre a také číslo míčku. Musíte brát v úvahu to, že na celou hru máte pouhých pět míčků. Když hra začne, tak z nedalekého nepoužívaného dolu vyjede po kolejích míček, spadne dolů, kde ho odkopne kůň a pak už se řítí přímo na náměstí. To obsahuje velké množství různých čudlíků a předmětů, které vám přidají body, když se do nich míček trefí. V levé části města jsou budovy, pro nás je nejdůležitější Saloon. Před ním stojí placaté postavy, které můžete míčkem srážet.

Když se vám povede všechny srazit, získáváte bonus a otevře se cesta k Saloonu. Jakmile se vám podaří se přesně trefit do dveří, pak se objevíte v bonusovém levelu, který je klasický Arkanoid. Máte za úkol sundat co nejvíce plechovek Pepsi. Ale zpět na náměstí. K dispozici máte tři páčky, které ovládáte šipkami vlevo a vpravo. Tím částečně ovládáte míček, ale ne vždy to vyjde tak jak to chcete. Máte šanci nasbírat spoustu bonusů po projetí tajnými zákoutími, ale to chce buď pomoc náhody nebo skvělé míření. To je k principu vše, protože hra je velmi jednoduchá, takže není potřeba se více rozepisovat. Když ztratíte všech pět míčků, je konec hry a vy uvidíte své skóre. Ale pokud nehrajete online hru, pak jej nemůžete odeslat do soutěže...

Musím říct, že tato hříčka na mě silně zapůsobila. Je dokonale propracovaná a krásně namalovaná. Ale to už bývá v dnešní době u valné většiny flashových her. Kromě toho po celou dobu hraní uslyšíte některým jistě známou hudbu z reklamy na Pepsi. Takže pokud máte chuť si tohle všechno vyzkoušet, třeba se na vás usměje štěstí a vyhrajete první cenu. ;) Pepsi Pinball čeká na vás právě teď!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Thiery Henry | 21.12.05 v 23:16

ahojky pepsi pinball neni spatnej ale lepsí je pinball morhuhn a taky call of dutty 2 nebo tony hawks underground 2 tak zatim cusky

roman | 21.12.05 v 23:14

pepsi pinball není spatny ale nic moc

Petr Toman | 02.05.03 v 18:56

První haaaaaahahahahahahahahahahahahahaha


galerie