recenze

Penguin vs Yeti

Penguin vs Yeti

Sup s „turbobáglem“ na zádech a tučňák na snowboardu proti sobě. Kdo z tohoto duelu vyjde jako vítěz? Vzhledem k nástrahám a Yetimu, který se neustále potuluje po závodní trati, není jasný favorit. Pokud ale chcete postoupit do dalších kol a získat trofej, měli byste být vítězem vy.
Náš nelétající hrdina bude muset bojovat nejen se soupeřem, ale také s překážkami na trati.

A je odstartováno. Než se vůbec rozkoukáte, sup se dostává dopředu a získává náskok. Tak vzhůru na zasněženou dráhu. V první řadě se pokusíte dohnat vašeho soupeře. Jakmile si vyplýtvá své turbo, je to poloviční oponent a vy se pak můžete rozhlížet kolem. A že je co sbírat. Za zmrzlé ryby, osvobozené tučňáky a sebrané kosti získáváte body, takže čím více jich seberete, tím lépe. A tak se skákat na různé plošinky a skokánky rozhodně vyplatí. Zastavit vás lze jen jedním způsobem a tím je ponejvíce samotný Yeti. Tato bílá hora stojící na trati budí respekt a chcete-li se přes ni dostat, musíte mu skočit na hlavu. Několikrát za závod se tato situace opakuje a spolu s kombinací ostnů a kamenů se snadno může stát, že zlotřilý sup se opět dostane do vedení a vy ztratíte prvenství.


Při spuštění se může stát, že obrazovka počítače začne blikat. Doporučuji změnit velikost obrazovky z "window" na "full" pomocí ikonky vpravo nahoře. Jednoduchá, leč zábavná hra, která nabízí tři stupně obtížnosti. Pohár získáte jen tehdy, pokud pokoříte všechny levely dané obtížnosti. Hezkou sněžnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Kalousek100

Kalousek100 | 23.11.16 v 20:15

Pěkná hra.

Arwiel

Arwiel | 27.05.15 v 11:47

není můj šálek


galerie

Penguin vs Yeti Penguin vs Yeti Penguin vs Yeti